Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων από το Φιλόπτωχο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 09:49

Χριστουγεννιάτικη διανομή τροφίμων από το Φιλόπτωχο

Με οδηγό αυτό το σύνθημα των Χριστουγέννων το Γ.Φ.Τ. προχώρησε στη Χριστουγεννιάτικη δράση του!Με μεγάλη χαρά, με πολύ καλό συντονισμό και με οδηγό την αγάπη του Χριστού μας, σύσωμο το Δ.Σ. του Γενικού Φιλοπτώχου το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, πραγματοποίησε την τελευταία διανομή τροφίμων για το έτος 2013.

Ένας τόνος κρέας (4 κιλά χοιρινό μπούτι σε κάθε οικογένεια),
97 κιλά αλεύρι,
23 κιβώτια γάλα εβαπορέ
30 κιλά τυρί γραβιέρα
και λάδι 700 λίτρα
διανεμήθηκαν σε 163 οικογένειες από την αίθουσα διανομής τροφίμων του Γ.Φ.Τ., στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου "Απόστολος Παύλος" της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Πρέπει να τονιστεί πως το γάλα, το αλεύρι και το τυρί ήταν προσφορά ανώνυμων δωρητών προς το έργο του Γ.Φ.Τ.

Εν συνεχεία την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου έλαβε χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου η Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Γ.Φ.Τ. που έγινε σε συνεργασία με την ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης και Πρόεδρος του Δ.Σ.του Γ.Φ.Τ.κ.κ.Σπυρίδων , ενώ ο

Πρωτοσύγγελος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. πατήρ Γεράσιμος Φωκάς μίλησε για το μήνυμα των ημερών και τη φιλοπτωχία. Ο πατήρ Ιωάννης Μεσολωράς μέλος του Δ.Σ.ανέλυσε το έργο του Γ.Φ.Τ. Η φιλαρμονική του Δήμου Κεφαλονιάς με μαέστρο τον κο Βασίλη Περλικίδη και η γυναικεία χορωδία του Δήμου μας με μαέστρο τον κο Άγγελο Μουρελάτο πραγματικά ταξίδεψαν τον κόσμο που είχε κατακλύσει το Δημοτικό Θέατρο.


Σας ευχόμαστε από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και ο Νέος Χρόνος να βοηθήσει την Πατρίδα μας σε αυτές τις Πραγματικά πολέμιες στιγμές που περνάει και όλους αυτούς τους γενναίους (όπως τους αποκαλεί ο Μητροπολίτης μας στην εγκύκλιό που τους απηύθυνε- ακολουθεί-)ευχόμαστε να έχουν δύναμη και ελπίδα στο Χριστό μας.

Καλή και ευλογημένη Χρονιά!

 




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250