Μήνυμα από υποψήφια βουλευτή ΔΗΜ.ΑΡ Σοφία Αράβου-Παπαδάτου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 24 Απριλίου 2012 07:07

Μήνυμα από υποψήφια βουλευτή ΔΗΜ.ΑΡ  Σοφία Αράβου-Παπαδάτου

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Για ίσες ευκαιρίες. Για να τελειώσουν επιτέλους οι ευνοιοκρατίες, οι αναξιοκρατίες, τα ρουσφέτια, οι διαπλοκές και οι γλοιώδεις οσφυοκαμπτικές υποκλίσεις της εξουσίας.

Γιατί έχουμε δουλειά να κάνουμε επί της ουσίας και όχι αποκλειστικά επί της εικονικής και γκλάμουρ διαδικασίας.

Να κατακτήσουμε την αξιοπρέπεια της εκλογής μακριά από την ανταλλακτική επαιτεία της ψηφοθηρίας.

Ψηφίζουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ γιατί είναι συνώνυμη με την ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ

Γιατί η Ελλάδα χρειάζεται ΑΝΑΠΤΥΞΗ με χρηματοδότηση από μια ΕΥΡΩΠΗ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και όχι οικονομική ένωση της ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ.

Γιατί η ΠΑΙΔΕΙΑ πρέπει να διαμορφώνει πολίτες και όχι οπαδούς. Πολίτες με κριτική σκέψη, γνώστες της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, αλλά και της ΓΛΩΣΣΑΣ και της ΤΕΧΝΗΣ και του ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Γιατί η Ελλάδα πρέπει δυναμικά να διεκδικήσει την ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ που της αξίζει μέσα στην Ευρώπη και τον κόσμο.

Ψηφίζουμε ΔΗΜ.ΑΡ γιατί διαθέτει το αναλυτικό πρόγραμμα, αλλά και τη συνθετική σκέψη της ΚΥΒΕΡΝΩΣΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

Ψηφίζουμε ΔΗΜ.ΑΡ γιατί χρειαζόμαστε ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ που λείπει από την Ελλάδα-δακτυλοδεικτούμενη εξαίρεση της Ευρώπης.

Γιατί η ΑΝΕΡΓΙΑ κύρια στους νέους, πρέπει να παταχθεί για να μη φύγουν τα παιδιά μας.

Γιατί η ΝΕΟ-ΦΤΩΧΕΙΑ και η ΥΦΕΣΗ των ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ έχουν ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΜΕΤΡΑ να αντιμετωπισθούν, με αντίστοιχη ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΗ.

Γιατί τα ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΜΕΤΡΑ αφορούν τη φορολόγηση των υψηλών εισοδημάτων, της εκκλησίας, την κατάργηση των ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩΝ και όχι το «μαστίγωμα» της μεσαίας τάξης των ΜΙΣΘΩΤΩΝ και των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ

Γιατί το ΠΑΣΟΚ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ και οι συνοδοιπόροι του στο αποκορύφωμα του 2ου ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της χώρας, Ν.Δ και ΛΑΟΣ, είναι οι «καταληκτικοί νευρώνες» του ίδιου ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ που οδηγεί στην καταστροφή. Εκείνοι του οφείλουν τον «τελευταίο ασπασμό» ή την ανάνηψη, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ;

Γιατί ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ που αναβιώνει η ΔΗΜ.ΑΡ., θα συνομιλήσει με τους νέους σοσιαλιστικούς συσχετισμούς που γεννιούνται στην Ευρώπη (ΦΡΑΝΣΟΥΑ ΟΛΑΝΤ-ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ-ΣΒΟΜΠΟΝΤΑ) που αντιτίθενται στη σκληρή οικονομική τροχιά του δίδυμου ΜΕΡΚΕΛ-ΣΑΡΚΟΖΙ.

Γιατί η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο καιροσκοπικό αριθμητικό παιχνίδι. Για να πείσεις με ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ, πρέπει να εξαλείψεις τις ΔΙΟΜΑΔΙΚΕΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ1,2 και αυτό γίνεται μόνο μέσα από ουσιαστικές ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ.

Την Κυριακή 6 Μαΐου να πάμε ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. Μη χαρίσουμε στον εναλλασσόμενο δικομματισμό ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΗΣ. Η ψήφος μας να απεικονίζει την πραγματική μας βούληση. Η γυρισμένη πλάτη στην κάλπη είναι το ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ, που κανείς δεν συμπαθεί ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΟΦΕΛΕΙ ΠΛΗΝ «ΤΕΛΩΝΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΩΝ».

Γιατί βάσει των ανωτέρω, είναι ευνόητο, η ΔΗΜ. ΑΡ δεν θα συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ , δεν θα συνεργαστεί με τη Ν.Δ. Όχι με τις μορφές που έχουν και μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού και της απόγνωσης, στην απώλεια της ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.




00 inkefalonia general ad 300X250