Οι Κεφαλλονίτες της Αθήνας τίμησαν τη μνήμη του Σπ. Μπεκατώρου

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 21:41

Οι Κεφαλλονίτες της Αθήνας τίμησαν τη μνήμη του Σπ. Μπεκατώρου

Με πρωτοβουλία της Κεφαλληνιακής Αδελφότης Αθηνών και τη συμμετοχή των Κεφαλλήνων και Ιθακήσιων Κηφισιάς τελέσθηκαν, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Ελευθερώτριας στην Κηφισιά τα ιερά μνημόσυνα ,του αείμνηστου Σπύρου Τάση Μπεκατώρου και του Μακαριστού Νύσσης Ελευθερίου, εκ Κεφαλληνιάς καταγόμενων.

Μετά την θεία λειτουργία για τους εκλιπόντας ομίλησε με θερμά λόγια ο Κεφαλλονίτης προϊστάμενος του Προσκυνήματος Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Χαρτουλιάρης, ο οποίος μετέφερε στις οικογένειες τα συλλυπητήρια και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης μας Κεφαλληνίας κ. Σπυρίδωνος.
Παρευρέθησαν πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι Κεφαλλονίτες που ήρθαν να τιμήσουν τη μνήμη των ευγενών και άξιων τέκνων της ιδιαίτερης πατρίδας μας. Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν η βουλευτής κα Βούλτεψη, ο πρώην βουλευτής κ. Μπενετάτος, ο τ. Νομάρχης κ. Λευκαδίτης, ο αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς κ. Σαββαόγλου, η πολιτευτής κα Λουκέρη, οι Πρόεδροι και τα μέλη των ΔΣ της Αδελφότητας Κεφαλλήνων Αθηνών κ. Βαλλιανάτος, Πειραιαώς κ. Σπαθής και Κηφισιάς κ. Κεκάτος, οι καθηγητές Πανεπιστημίου κ.κ. Μεταξάς, Αποστολόπουλος, Μποροβάς, ο δημοσιογράφος κ. Γιανόπουλος, ο καλλιτέχνης κ. Κακής Κωνσταντινάτος.

Φυσικά, τα βλέμματα έκλεψε η αγαπητή μας παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, κόρη του αείμνηστου Σπύρου που εντυπωσίασε με τη καλοσύνη της και μας ευχαρίστησε, που παρά το τσουχτερό κρύο, τιμήσαμε τη μνήμη του πατέρα της.

Αθήνα, 16 Δεκεμβρίου 2013

Το ΔΣ της Αδελφότητας Αθηνών

mnhmosuno mpekatorumnhmosuno mpekatoru2mnhmosuno mpekatoru3mnhmosuno mpekatoru4mnhmosuno mpekatoru5mnhmosuno mpekatoru6mnhmosuno mpekatoru7mnhmosuno mpekatoru8mnhmosuno mpekatoru9mnhmosuno mpekatoru10mnhmosuno mpekatoru11




00 inkefalonia general ad 300X250