Συγκίνηση και αισιοδοξία στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων (Εικόνες + VIDEO)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 09:42

Συγκίνηση και αισιοδοξία στη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων (Εικόνες + VIDEO)

Συγκίνηση αλλά και αισιοδοξία  για όσους κατέκλεισαν χθες τον «Κέφαλο» για να παρακολουθήσουν την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων.

Το παραμύθι «όταν τα έλατα κατέβηκαν από το βουνό» που έγραψε η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων, Ευρώπη Μοσχονά, επηρεαζόμενη από ένα πραγματικό γεγονός που συνέβη πριν από μερικά χρόνια στο σχολικό της περιβάλλον, αποτέλεσε την εναρκτήρια, εκδήλωση για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Το ισχυρό μήνυμα του παραμυθιού για τη νίκη της ζωής μετέφεραν με το δικό τους , ιδιαίτερο τρόπο δεκάδες μικρά παιδιά από τα παιδικά τμήματα του δραστήριου Λυκείου Ελληνίδων.

Αποκορύφωμα της εκδήλωσης η παρουσία της πραγματικής ηρωίδας του παραμυθιού , η οποία ανέβηκε επί σκηνής, μετέφερε λόγια αγάπης και αισιοδοξίας στον κόσμο, ενώ ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε το μήνυμά της προς την –φανερά συγκινημένη- Ευρώπη Μοσχονά.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης , ο κόσμος μεταφέρθηκε στην κεντρική πλατεία όπου ακολούθησε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τις μπάντες της Φιλαρμονικής Σχολής και Κεφαλληνίας και Αργοστολίου να παιανίζουν εορταστικά κομμάτια και τη γυναίκεια χορωδία του Δήμου όπως και τα μικρά παιδιά να τραγουδούν.

Δείτε στο VIDEO απόσπασμα από την εκδήλωση στον «Κέφαλο» και παρακάτω εικόνες από την εκδήλωση

Χρήστος Λαμπράκης

https://youtu.be/nSchCPBnarY




00 inkefalonia general ad 300X250