Συνάντηση εκπροσώπου εργαζομένων Νοσοκομείου με το νέο Διοικητή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2013 10:34

Συνάντηση εκπροσώπου εργαζομένων Νοσοκομείου με το νέο Διοικητή

Εξαιρετικά ενημερωτική και εποικοδομητική πρέπει να χαρακτηρισθεί η τρίωρη συνάντηση μου με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου μας κ.Π. Ζαφειρόπουλο.  

Με την ιδιότητα του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ του Γ.Ν. Κεφαλονιάς (πλήν γιατρών)ενημέρωσα με κάθε λεπτομέρεια τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν τους φορείς Υγείας του Νησιού μας και ανταλλάξαμε απόψεις για τρόπους επίλυσης τους.                                                                                                                                                   

Ο κ. Ζαφειρόπουλος που θα αναλάβει οριστικά την επόμενη εβδομάδα θα έχει συνάντηση όπως με ενημέρωσε με όλους τους φορείς και εργαζομένους για να ακούσει τα προβλήματα τις απόψεις τους και πιθανές προτάσεις για την όσο το δυνατόν καλύτερη ποιότητα Υγείας στους πολίτες  του Νησιού μας.

Ευχόμενος καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του τον διαβεβαίωσα ότι θα έχει την συνεργασία μου  σε όποια απόφαση του που θα αποβλέπει   στην βελτίωση των παροχών υγείας αλλά και των άσχημων συνθηκών που βιώνουν οι εργαζόμενοι στο χώρο δουλειάς τους.

Η συνάντηση μας ολοκληρώθηκε με επί τόπου επίσκεψη μας στο οικόπεδο επί της οδού Χαροκόπου που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Γ. Ν. Κεφαλονιάς και αδικαιολόγητα δυστυχώς ακόμα δεν έχει αξιοποιηθεί.

 

Ο Εκπρόσωπος των Εργαζομένων

στο Δ.Σ (πλήν γιατρών)

Σ.ΣΑΚΑΛΗΣ Δ/ΝΤΗΣ ΕΠΑ.Σ (MCs) Στη Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας