Ο Πόρος διεκδικεί το μερίδιο που του ανήκει

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Νοεμβρίου 2013 20:41

Ο Πόρος διεκδικεί το μερίδιο που του ανήκει

Σωματείο Ενοικιαζομένων Δωματίων & Διαμερισμάτων ''ΟΙ ΠΡΟΝΝΟΙ '' Για μερικά πράγματα είναι θέμα βούληση χωρίς να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, συγχαρητήρια στο κύριο Σ. Σολωμό για τα μικρά έργα, καλά είναι χρειάζονται και επιβάλλονται αλλά δεν θα μας καθησυχάζετε με τις επισκευές στο δημοτικό σχολείο Πόρου, και την εγκατάσταση τουαλέτα για το Κ.Ε.Π, ή για την κεραία internet που σας είχαμε ζητήσει επίμονα για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών μας.

Λογικό θα ήταν αγαπητοί άρχοντες του δήμου να έχουμε αυτό που μας αναλογεί, μήπως αλλάξει λίγο η εικόνα της περιοχής μας που παρομοιάζει εγκαταλειμμένο χωριό, επιβάλλεται να μοιράζεται δίκαια η πίτα,όπως λέει και ο κύριος Καμπίτσης.

Ο πόρος πρέπει να πάει μπροστά..
Όσο αφορά τα έργα πνοής, όπως, τα πλωτά για την μαρίνα του Πόρου που επί εικοσαετία παραμένουν στο Θα. Η πεζοδρόμηση σε διάφορα σημεία του Πόρου , ο δρόμος προς στο αρχαιότερο μοναστήρι της Κεφαλονιάς ''Μονή 'Ατρου'', η αναστύλωση του Μυκηναϊκού μνημείου και η αξιοποίηση αυτού, ένα χώρο στέγαση για τα αρχαιολογικά ευρήματα, είναι μερικά από τα προβλήματα που είναι αναγκαία να επιλυθούν στην περιοχή μας

Τι γίνονται όλα αυτά;
Εμείς θα απαιτούμε και θα διεκδικούμε με υπομονή και επιμονή το μερίδιο που μας ανήκει.

Γεώργιος Μεταξάς, επ. πρόεδρος


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250