Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: Πρόσκληση για την σημερινή Γιορτή Πουλιών

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 03 Οκτωβρίου 2013 09:55

Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου: Πρόσκληση για την σημερινή Γιορτή Πουλιών

O Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρία, το Δήμο Κεφαλλονιάς και την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. σας προσκαλεί στη Γιορτή Πουλιών την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 9:30 έως τις 15:30 στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Κουτάβου. Η εκδήλωση υλοποιείται ταυτοχρόνως σε περισσότερες από 30 χώρες, υπό την αιγίδα του Birdlife International, με αφορμή την φθινοπωρινή μετανάστευση των πουλιών και τις διαδρομές τους.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου για την ορνιθοπανίδα της περιοχής του Κουτάβου, του Εθνικού Δρυμού Αίνου και της ευρύτερης περιοχής της Κεφαλονιάς, για το ταξίδι της μετανάστευσής του και θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μέρα στη φύση, παρατηρώντας τα πουλιά της περιοχής του Κουτάβου με τηλεσκόπια και κιάλια που διαθέτει ο Φορέας Διαχείρισης. Βεβαίως, οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και το δικό τους εξοπλισμό (κιάλια, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ.) για τις παρατηρήσεις που θα κάνουν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Φορέα (Τηλ. 26710 29258 – E-mail του Φορέα Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).
Σας περιμένουμε!

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Αίνου

Γεωργία Καμάρη

Ομότ. Καθηγήτρια Παν/μίου Πατρών




00 inkefalonia general ad 300X250