Ανεξάρτητοι Ελληνες: Ντροπή για όσα συνέβηκαν με την επίσκεψη των Γερμανών στην Κεφαλονιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 09:56

Ανεξάρτητοι Ελληνες: Ντροπή για όσα συνέβηκαν με την επίσκεψη των Γερμανών στην Κεφαλονιά

Πριν μερικές ημέρες γερμανός πολιτικός και μάλιστα ο αρχηγός του ευρωσκεπτικιστικού κόμματος «Εναλλακτική για την γερμανία» (AfD) Μπερντ Λούκε.έχοντας την ελληνική σημαία σαν κουρέλι, ζητάει την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη!Μόλις χθες το Δημαρχείο Κεφαλλονιάς δια του εκπροσώπου του Βαγγέλη Κεκατου Υποδέχεται με τα βαΐων και κλάδων μερικούς γερμανοτσολιάδες δήθεν για ανταλλαγή τεχνογνωσίας λες και οι άριστοι σε αυτόν το κόσμο είναι μόνο οι γερμανοί ,οι οποίοι επισκέφθηκαν και το Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου και απ' ότι λέγεται, "ζήτησαν να δουν τη νέα πτέρυγα Βεργωτή"! , το "φιλέτο του νοσοκομείου μας " ενώ την ίδια ώρα ο Δήμαρχος βρισκόταν στο Υπουργείο Υγείας (ο νοών νοείτω).  

Και το χειρότερο από όλα; επέτρεψε στους δολοφόνους του έθνους μας να καταθέσουν στεφάνη εις μνήμη των δολοφονηθέντων Ιταλών στρατιωτών .

Αυτό που έγινε χθες στο μνημείο των πεσόντων Ιταλών είναι προσβολή προς όλους μας και σάς ρωτώ .

Δεν είσαστε Έλληνες εσείς? δεν σας γέννησε Ελληνίδα μάνα? Δεν πολέμησαν οι πατεράδες σας και οι παππούδες σας να διώξουν τους Γερμανοφασίστες ?Δεν εχετε εγωισμό μέσα σας η είστε μέλη της νέας Τάξης πραγμάτων που θεό της έχει το χρήμα

Τι παράδειγμα δίνετε στην νέα γενιά; του ραγιαδισμού και της υποταγής;

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ

Αρκετά έχετε γκρεμίσει ΟΣΑ ΧΤΙΣΘΗΚΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΜΕΙΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΓΡΕΜΙΣΟΥΜΕ ΕΣΑΣ




00 inkefalonia general ad 300X250