Δυναμική συμμετοχή της Manessis Moto Team στο 1ο Eco Formula Academy!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013 09:22

Δυναμική συμμετοχή της Manessis Moto Team στο 1ο Eco Formula Academy!

Οι προετοιμασίες... πυρετώδεις. Μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα η παρέα της φωτογραφίας κατάφεραν το ακατόρθωτο: κατέβασαν 18 μηχανές όλων των ειδών κλέβοντας πραγματικά τις εντυπώσεις των περαστικών στο περίπτερο που στήθηκε στην οδό Π. Βαλλιάνου.



Κέφι, μουσική, μυρωδιά από καμμένα λάστιχα ήταν λίγα από τα συνθετικά που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων και όχι μόνο. Τις εντυπώσεις έκλεψαν όλες οι μοτοσυκλέτες: η ολόμαυρη YAMAHA FZ1 turbo, η ΥΑΜΑΗΑ R1 replica sterligarda, η βαθυκόκκινη MV Augusta, η APRILIA Tuono, η YAMAHA xjr 1300 replica, η CB 400 cafe racer, η DUCATI 999, το τροποποιημένο FZR 400, η NSR SP 250 Rothmans replica, η YAMAHA MT 1700, η APRILIA Silver 750, η YAMAHA FZ6, η Honda Hornet 600, η YAMAHA XT 660, τα 3 YAMAHA WR 450 και η KTM Duke 690.



Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Manessis Moto στη σελίδα της στο Facebook:

«Θα θέλαμε πάρα πολύ να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που βοήθησαν την Manessis Moto να δημιουργήσει, μέσα σε μία μόνο εβδομάδα προετοιμασίας, όλο αυτό που είδατε την πρώτη ημέρα του πρώτου Eco Formula Academy στην Κεφαλονιά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ΦΙΛΟΥΣ μας οι οποίοι μας εμπιστεύθηκαν, φέρνοντάς μας τις μηχανές τους και βοηθώντας πάρα πολύ, ώστε να στήσουμε το δικό μας περίπτερο δίπλα σε πολλά και αξιόλογα αυτοκίνητα μιας άλλης, ίσως πιο ρομαντικής εποχής, καθώς και δίπλα σε «ανήμερα θηρία» του drift και τις φόρμουλες που όλοι θαυμάσαμε.

Eυχαριστούμε, επίσης, τη διοργάνωση για την ευκαιρία που μας έδωσε να είμαστε κι εμείς εκεί με σκοπό να σας παρουσιάσουμε αρκετές μοτοσυκλέτες: ρέπλικα, τούρμπο, street, enduro, race cafe, κλασικές αλλά και πιο διαχρονικά μοντέλα για να θυμούνται οι μεγάλοι και να μαθαίνουν οι μικροί.
Αυτή ήταν μόνο η αρχή για το συντηριτικό Αργοστόλι. Έπεται και συνέχεια για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Γιατί αθλητισμός δεν είναι μόνο το τρέξιμο, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο κ.α., υπάρχει και ο ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ αθλητισμός, ο οποίος έχει πολλούς φανς ανά τον κόσμο.
Μείνετε συντονισμένοι για πολλά νεότερα. Αυτή ήταν μόνο η αρχή! Και να θυμάστε πώς... οι δρόμοι δεν είναι πίστες και οδηγούμε πάντα με κράνος!»

Manessis
Moto
Team

 
Μικροί και μεγάλοι φωτογραφήθηκαν πλάι... ακόμη και πάνω στις μηχανές!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250