Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012 07:15

Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής

Η μεγάλη στιγμή που ο Ελληνικός λαός θα κληθεί να αναλάβει τις ιστορικές του ευθύνες απέναντι στην πατρίδα και το έθνος έφτασε.

Αδέλφια μας Έλληνες, αφού ο καθένας από εμάς κάνει την αυτοκριτική του και αναγνωρίσει στον εαυτό του τον υπαίτιο για τη σημερινή κατάσταση της χώρας και αφού αντιληφθεί την κρισιμότητα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου, ας πράξει το χρέος του απέναντι στους προγόνους του, στην οικογένειά του και στις επόμενες γενιές.

Ακόμη και τώρα που φαίνονται όλα μαύρα και τελειωμένα, ένα φως ξεπροβάλει και μας δίνει κουράγιο κι ελπίδα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ. Είναι η φωτιά που σιγοκαίει μέσα σε κάθε Έλληνα και που πάντα στις κρίσιμες για το έθνος στιγμές γίνεται λάβα που ξεσπάει ενάντια σε κάθε τι εχθρικό. Είναι το αιώνιο Φως του Ελληνισμού, είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ.

Εμπρός λοιπόν Έλληνες Κεφαλλήνες, για μία Ελλάδα Ελληνική, μία Ελλάδα από Έλληνες για τους ΕΛΛΗΝΕΣ. Από αυτή τη μάχη δεν έχει δικαίωμα να λείψει κανείς. Και η ΝΙΚΗ θα είναι για άλλη μία φορά δική μας. Γιατί έτσι όριζε πάντα ο Δημιουργός μας.

ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!




00 inkefalonia general ad 300X250