Το γλέντι του τρύγου από τον Συνεταιρισμό Παραγωγών της Ρομπόλας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2013 21:50

Το γλέντι του τρύγου από τον Συνεταιρισμό Παραγωγών της Ρομπόλας

Γλέντι με κέφι και χορό χθες στα Ομαλά από τον Συνεταιρισμό Παραγωγών της Ρομπόλας με αφορμή την λήξη της περιόδου του τρύγου.Μουσική από τον Γιώργο Παυλάτο και την ορχήστρα του, φαγητό από το «Στατέρι», χορός από τα χορευτικά συγκροτήματα του Καλλιτεχνικοχορευτικού Συλλόγου Φραγκάτων «Ο Μέρμηγκας» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλσαμάτων «Ο Βάλσαμος» και φυσικά άφθονο κρασί. Κείμενο - φωτογραφίες: Γιώργος Χαλαβαζής Έντονη συναισθηματικά ήταν η ομιλία του προέδρου του Συνεταιρισμού Γεράσιμου Λάλη, ο οποίος έκανε μία αναδρομή στην πρόοδο του Συνεταιρισμού τα τελευταία χρόνια, ενώ ζήτησε από τον κόσμο την στήριξή του.  

Δείτε παρακάτω τον χαιρετισμό

https://www.youtube.com/watch?v=zX9IJxMRZp0

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν η βουλευτής κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήρης Κουρής, ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης, ο αντιδήμαρχος Ομαλών Σπύρος Ματιάτος, ο πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ Άγγελος Κωνσταντάκης, ο επικεφαλής του συνδυασμού Ανεξάρτητη Αγαπημένη Κεφαλονιά και πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Λιμενάρχης κ. Γιώργος Καλιτσουνάκης, οι δημοτικού σύμβουλοι Σπύρος Σολωμός, Αννα Ζαπάντη, Δημήτρης Πυλαρινός, Σπύρος Σολωμός, το μέλος του ΔΣ του επιμελητηρίου Νίκος Μενάγιας και άλλοι...

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε ο Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού Κώστας Μπαζίγος, ενώ πανταχού παρών και ο Γραμματέας του Συνεταιρισμού Δημήτρης Προβολισιάνος.

Μετά τα ωραιότατα χορευτικά των δύο συλλόγων, οι οποίοι στο κλείσιμο χόρεψαν από κοινού, ακολούθησε λαϊκό γλέντι και ο κόσμο διασκέδασε με την ψυχή του.
Και του χρόνου...

Παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες

Δείτε όλες τις φωτογραφίες από εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=aDWYmtW9jmo


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250