Ληξούρι: Παρουσίαση δραστηριοτήτων για το future library στην Ιακωβάτειο βιβλιοθήκη

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 17:35

Ληξούρι: Παρουσίαση δραστηριοτήτων για το future library στην Ιακωβάτειο βιβλιοθήκη

Με μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στον κήπο της εισόδου στην Ιακωβάτειο βιβλιοθήκη Ληξουρίου, η πρόεδρος  Νόπη Αλεξανδροπούλου και  η διευθύντρια Λένα Κάραλη ενημέρωσαν παιδιά και γονείς για τις  μέχρι τώρα δραστηριότητες  του προγράμματος future library με θέμα τα χρώματα, που χρηματοδοτείτε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το πρόγραμμα αυτό στηρίζεται στον εθελοντισμό και για αυτό το λόγο έγινε και ιδιαίτερη μνεία στις εθελόντριες που αφιέρωσαν  πολύ χρόνο και κόπο.

Στη σύντομη ομιλία της η κα. Νόπη Αλεξανδροπούλου είπε  ότι το ζητούμενο σε αυτό το πρόγραμμα είναι να γνωρίσουν τα παιδιά την βιβλιοθήκη και να βγάλουν τη δημιουργικότητα τους, η μοναδική εργαζομένη είναι η Λένα Κάραλη και εμείς είμαστε αποφασισμένοι  η Ιακωβάτειος να μείνει ανοιχτή έστω και με εθελοντές. Ο Σεπτέμβρης θα είναι ένας «καυτός» μήνας και δεν θα επιτρέψουμε το κλείσιμο της βιβλιοθήκης.

Ενώ η κα. Λένα Κάραλη αφού πρώτα αναφέρθηκε στην ιστορία και πως ξεκίνησε αυτό το πρόγραμμα, τόνισε ότι  στόχος του προγράμματος είναι να γίνει η βιβλιοθήκη μέρος της ζωής των παιδιών αλλά και των μεγάλων, και πιστεύω ότι αυτό το καταφέραμε με τη μεγάλη συμμέτοχη παιδιών που είχαμε. Η εκδήλωση έκλεισε με απονομές  βεβαιώσεων συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250