Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 07:42

Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής

Παρότι σε ορισμένα πράγματα επαναλαμβανόμαστε (όμως είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε από τη στιγμή που κάποιοι δεν καταλαβαίνουν), σαν Πυρήνας Χρυσής Αυγής Κεφαλονιάς και Ιθάκης θα θέλαμε να τονίσουμε προς πάσα κατεύθυνση τα ακόλουθα: 1ον) Όσα ονόματα γράφονται σε διάφορες τοπικές φυλλάδες και ακούγονται από συντονισμένες με τα κέντρα εξουσίας ραδιοφονικές συχνότητες ως υποψήφιοι πολιτευτές της Χρυσής Αυγής, απέχουν έτη φωτός από την πραγματικότητα κι εκπορεύονται από το γνωστό σκοτεινό υπόκοσμο της εγχώριας πολιτικής σκηνής, για προφανείς λόγους.

2ον) Οι μόνοι Κεφαλονίτες Εθνικιστές που υπάρχουν, είναι εκείνοι που στις αρχές του 2012, στην πρώτη μετά από πάρα πολλά χρόνια συγκέντρωση εθνικιστών στο νησί, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, στην ύστατη προσπάθεια σωτηρίας της χώρας, με το μόνο πολιτικό φορέα που αντιπροσωπεύει τον Εθνικισμό στην Ελλάδα, το Λαϊκό Σύνδεσμο – Χρυσή Αυγή. Οτιδήποτε άλλο ακούγεται ή οποιοσδήποτε άλλος χρησιμοποιεί τον όρο «Εθνικιστές» στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη κινείται εκ του πονηρού και καμία σχέση δεν έχει με τον Λαϊκό Σύνδεσμο- Χρυσή Αυγή.

3ον) Επειδή σημειώθηκαν κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών από άτομα που δεν αποτελούν μέλη της Χρυσής Αυγής, όμως εκμεταλλευόμενα τη φήμη και την κοινωνική απήχηση του Κινήματος παρουσιάστηκαν ως Χρυσαυγίτες, προσπαθώντας να αποκομίσουν οφέλη παντός τύπου από ανυποψίαστους συμπατριώτες μας, καλούμε άπαντες σε διαρκή επαγρύπνηση και σε άμεση επικοινωνία με τους υπεύθυνους του Πυρήνα, για οποιαδήποτε περίπτωση πονηρού «Χρυσαυγίτη», ακόμα κι αν φέρει ταυτότητα ή εμφανισιακά διακριτικά της Χρυσής Αυγής (τα τηλέφωνα βρίσκονται στο blog του Πυρήνα - hrisiavgikef.blogspot.com – και είναι στη διάθεση όλων των Ελλήνων σε Κεφαλονιά και Ιθάκη).

4ον) Η μόνη Αλήθεια για τη Χρυσή Αυγή Κεφαλονιάς και Ιθάκης, βγαίνει μόνο μέσα από τις επίσημες ανακοινώσεις του Πυρήνα μας και από τα χείλη των επίσημων εκπροσώπων του και από πουθενά αλλού. Μείνετε συντονισμένοι στο blog του Πυρήνα (πλέον και στο facebook) και στα ελάχιστα εναπομείναντα ΜΜΕ που, τηρώντας κατ' ελάχιστον το δημοσιογραφικό τους καθήκον, δημοσιεύουν τα Δελτία Τύπου που τους στέλνουμε.
5ον) Επειδή η σοφή ρήση «επανάληψις μήτηρ μαθήσεως» επαληθεύεται καθημερινά, επαναλαμβάνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι ως Χρυσαυγίτες ασχολούμαστε με τα προβλήματα του λαού που έχει αφεθεί στη μοίρα του και όχι με τις οποιεσδήποτε εκλογές.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ.

00 inkefalonia general ad 300X250