Δημήτρης Στρατούλης:«Να ανατρέψουμε την κυβέρνηση πριν καταστρέψει ολοκληρωτικά τη χώρα»

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 20:46

Δημήτρης Στρατούλης:«Να ανατρέψουμε την κυβέρνηση πριν καταστρέψει ολοκληρωτικά τη χώρα»

Με συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ολοκλήρωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης την επίσκεψή του στην Κεφαλονιά. Εκτός από τον κ. Στρατούλη στο πάνελ των ομιλητών βρέθηκαν η βουλευτής Κεφαλονιάς κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και ο Γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θόδωρος Γαλιατσάτος. Ρεπορτάζ: Γιώργος Χαλαβαζής

Ο κ. Στρατούλης έκανε μία εκτενή αναφορά στις δραστηριότητες του το διήμερο που βρέθηκε στην Κεφαλονιά. Ξεκινώντας από το Ληξούρι, ο κ. Στρατούλης δήλωσε πως επισκέφτηκε το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο όπου ενημερώθηκε για τα θέματα του νοσοκομείου, αλλά ταυτόχρονα ανακοίνωσε την κατάθεση τροπολογίας που προτείνει η Αφροδίτη Θεοπεφτάτου με τις συνυπογραφές εφτά ακόμη Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. καθώς και βουλευτών από άλλα κόμματα της Βουλής.

str4

Στη σειρά των επισκέψεων ήταν επίσης το ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, όπου σε συζήτηση με φοιτητές και καθηγητές του ιδρύματος συζητήθηκαν οι άμεσες ενέργειες που κρίνονται απαραίτητες για να μην εφαρμοσθεί το σχέδιο «ΑΘΗΝΑ» που θα οδηγήσει στην σοβαρή συρρίκνωση των δραστηριοτήτων του.

str1

Το καφενείο της Καμπάνας, καθώς και ο κλειστός βρεφονηπιακός σταθμός που βρίσκεται στις Λαϊκές Κατοικίες στο Αργοστόλι, ήταν οι επόμενοι σταθμοί της περιοδείας της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Όπως τόνισε ο κ. Στρατούλης: «Αποτελούν δυστυχώς δυο μνημεία εγκατάλειψης. Τα δυο αυτά σημεία αναδεικνύουν την πλήρη κατάρρευση της κοινωνικής πολιτικής του κεντρικού κράτους και ταυτόχρονα υποδεικνύουν τις μεγάλες ευθύνες του Υπουργείου Εργασίας αλλά και της τοπικής δημοτικής αρχής».

«Μαϊντανοί, κολαούζοι και δεκανίκια ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ για την Κυβέρνηση»

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ και τους πολιτικούς του στόχους ο κ. Στρατούλης επεσήμανε πως «Πρέπει να ανατρέψουμε την τρικοματική κυβέρνηση πριν καταστρέψει ολοκληρωτικά τη χώρα. Στόχος επίσης είναι να αυξήσουμε τον οργανωμένο κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από το συνέδριο . Θέλουμε από το συνέδριο να προκύψει ένα μεγάλο κόμμα, αριστερό, δημοκρατικό και αποτελεσματικό».

str3

Ο κ. Στρατούλης έστρεψε τα βέλη του στην κυβέρνηση «Δεν είναι μία τρικοματική κυβέρνηση. Είναι μια Κυβέρνηση δεξιά από τις πιο δεξιές από το 1974 και έπειτα» και στους εταίρους της τρικοματικής κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ δεν είναι συνεταίροι της κυβέρνησης. Είναι δυο δεκανίκια, δύο μαϊντανοί, δύο κολαούζοι που στηρίζουν τις αποφάσεις της για τις οποίες καν δεν τους ρωτάει».

Ακούστε παρακάτω όλη την συνέντευξη του κ. Δημήτρη Στρατούλη

str5




00 inkefalonia general ad 300X250