Επίσκεψη Στρατούλη στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013 19:55

Επίσκεψη Στρατούλη στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης επισκέφτηκε το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο Ληξουρίου συνοδευόμενος από την Βουλευτή του νησιού Αφροδίτη Θεοπευτάτου, τον περιφερειακό σύμβουλο Θεόδωρο Γαλιατσάτο και από στελέχη της Τ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ληξούρι.Αφού έκανε μια βόλτα στους χώρους του νοσοκομείου στη συνέχεια ενημερώθηκε από τον αναπληρωτή διοικητή Διονύση Μαρκάτο για την τρέχουσα κατάσταση του ιδρύματος.

Ο κ. Στρατούλης διαβεβαίωσε ότι το θέμα της αυτονομίας του νοσοκομείου θα το φέρει προς ζήτηση στα μέσα της εβδομάδας στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων & Διαλόγου. Και πιστεύει ότι θα συζητηθεί την ερχόμενη πλέον εβδομάδα και στην ολομέλεια της βουλής.

Ο κ. Μαρκάτος σε ρολο δημοσιογράφου τον ρώτησε αν βλέπει πρόωρες εκλογές.
«εμείς θέλουμε να ρίξουμε την κυβέρνηση πριν τις εκλογές της Μέρκελ γιατί θέλουμε να είναι μια κυβέρνηση αντιμνυμονιακη ........ ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ το μόνο που κάνουν είναι να στηρίζουν μια Κυβέρνηση καρά-δεξιάς με ένα καρά-δεξιό πρωθυπουργό....

Το πρόγραμμα του κ. Στρατούλη στο Ληξούρι περιελάμβανε και επίσκεψη στην Ιακωβάτειο βιβλιοθήκη αλλά αυτό δεν ήταν δυνατό γιατί κάθε Δευτέρα η βιβλιοθήκη-μουσείο είναι κλειστή.

Μάκης Μοσχόπουλος - Μαρία Μουρελάτου

https://www.youtube.com/watch?v=waV0vXx39Lk

DSCN6920

DSCN6921DSCN6925markatos


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250