Απάντηση του INKEFALONIA.GR στο εξώδικο του κ. Γιάννη Λυκούδη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 14:26

Απάντηση του INKEFALONIA.GR στο εξώδικο του κ. Γιάννη Λυκούδη

Σε μια άστοχη και σπασμωδική κίνηση που φανερώνει έλλειμμα πολιτικής εμπειρίας και ψυχραιμίας , προέβη σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γιάννης Λυκούδης.

Απέστειλε στο δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Χαλαβαζή εξώδικο με το οποίο διαμαρτύρεται για δημοσίευμα του INKEFALONIA, σύμφωνα με το οποίο, φέρεται να συζήτησε και να εξέφρασε την νομική του άποψη σχετικά με την αντιδικία συμπολιτών μας με το Δήμο Αργοστολίου,  για την αφαίρεση πέργκολας καταστήματος  προκειμένου να προχωρήσει το κορυφαίο έργο ανάπλασης της Αγοράς.

Θεώρησε δε,  εσφαλμένως, ότι το δημοσίευμα αυτό θίγει την τιμή και υπόληψη του, γεγονός πρωτάκουστο για δικηγόρο, θεωρώντας ότι θίγει την τιμή και την υπόληψη του η παροχή νομικών συμβουλών σε συμπολίτη μας!

Σε ό,τι αφορά την πολιτική διάσταση του θέματος, θα αρκούσε μια δήλωση στήριξης του κ. Λυκούδη στην προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος Αργοστολίου για την Ανάπλαση της Αγοράς, που είναι ένα κορυφαίο και εμβληματικό έργο για την πόλη μας, αποστομώνοντας έτσι όσους κάνουν λόγο για επαμφοτερίζουσα στάση μερίδας της αντιπολίτευσης του Δήμου.

Το INKEFALONIA λοιπόν, δεν φοβάται και δεν φιμώνεται. Όποιος πιστεύει ότι η πολιτική του δράση θα μένει στο απυρόβλητο, δεν αντέχει την κριτική και θα φιμώσει κάθε δημοσιογραφική  φωνή «πλανάται πλάνην οικτράν».

Σε ό,τι αφορά στο δημοσίευμα ,  ούτε την τιμή, ούτε την υπόληψη, ούτε την εντιμότητα, ούτε την επιστημονική επάρκεια, ούτε την επαγγελματική διαδρομή, είχε την πρόθεση να θίξει και αυτό αντιλαμβάνεται κάθε καλόπιστος αναγνώστης. 

Εάν ο κ. Γιάννης Λυκούδης επιθυμεί την ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου , εάν πιστεύει ‘ότι ως «αρχηγός» όπως αναφέρει στο εξώδικο του, Δημοτικής Παράταξης θα τύχει οποιασδήποτε ασυλίας και δεν θα δέχεται οποιαδήποτε κριτική , ας προσφύγει, όπως απειλεί στα δικαστήρια.

Να είναι σίγουρος ότι γνωρίζουμε τα όρια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της νομολογίας. 

 

  • Το εξώδικο που απέστειλε ο κ. Γιάννης Λυκούδης

exodiko lykoydis 1exodiko lykoydis 2exodiko lykoydis 3exodiko lykoydis 4

  • Η χθεσινή ανακοίνωση του κ. Γιάννη Λυκούδη

Ο  ξεπεσμός του Δημάρχου Θεόφιλου Μιχαλάτου δεν έχει όρια. Το γνωστό «ανεξάρτητο» σάιτ, που θαυμάζει την λειτουργία των αντίστοιχων της Βόρειας Κορέας, αποκάλυψε ότι παρείχα οδηγίες  στον κ. Αραβαντινό, εναντίον του Δημάρχου. Για να το αποδείξει παρουσίασε φωτογραφία μου και της συζύγου μου, να μιλάμε με τον κ. Αραβαντινό, έξω από το κτίριο της Αστυνομίας, ενώ η φωτογραφία είχε τραβηχτεί, χωρίς την άδεια μας, μέσα από το κτίριο της Αστυνομίας, που βρισκόταν ο Δήμαρχος!!!. Το ερώτημα είναι ποιος τράβηξε την φωτογραφία ;

Η τυχαία συνάντηση μου με τον συγκεκριμένο επαγγελματία, έξω από το κτίριο της Αστυνομίας, όπου βρισκόμουν, με την σύζυγο μου, στα πλαίσια του επαγγέλματος μας, έγινε θεωρία συνωμοσίας, για τους δημοσιογράφους που έχουν πάρει διαζύγιο με την αλήθεια.

Τα προβλήματα του Δημάρχου στην αγορά, για τα οποία ευθύνεται η αλαζονεία και η αδιαλλαξία του, ας τα επιλύσει ο ίδιος και ας μην πετάει την μπάλα στην εξέδρα, σπιλώνοντας υπολήψεις.

Ήδη έχω αποστείλει στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα εξώδικο, διαψεύδοντας κατηγορηματικά το δημοσίευμα και ζητώντας την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και την δημοσιοποίηση του εξωδίκου μου. Σε διαφορετική περίπτωση θα προσφύγω δικαστικά για να προστατέψω όχι μόνο την τιμή και την υπόληψη μου αλλά και την παράνομη εισβολή στην ιδιωτική και επαγγελματική μου σφαίρα.  

Και ένα τελευταίο. Γελιέται ο Δήμαρχος και το περιβάλλον του αν πιστεύει πως με τέτοιες  τραμπούκικες μεθόδους  θα κάμψει  τη  θέληση  μου και της «Ισχυρής  Κεφαλονιάς» να ασκούμε σκληρή κριτική και να αποκαλύπτουμε  την ανικανότητα της Δημοτικής αρχής και  την ασυδοσία στα οικονομικά  του Δήμου Αργοστολίου.    

Γιάννης Λυκούδης δικηγόρος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “Ισχυρή Κεφαλονιά”




00 inkefalonia general ad 300X250