Προκριματικές ΣΥΡΙΖΑ - Οι υποψήφιοι στο Ιόνιο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2024 15:55

Προκριματικές ΣΥΡΙΖΑ - Οι υποψήφιοι στο Ιόνιο

Ανακοινώθηκαν όλοι οι υποψήφιοι για τις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε τους υποψηφίους στα νησιά του Ιονίου.

Αραβαντινός – Σιμωνέτος Χαράλαμπος

Φοιτητής Μεταπτυχιακού-Ιδιοκτήτης μικρομεσαίας επιχείρησης

Ονομάζομαι Χαράλαμπος Αραβαντινός Σιμωνέτος και αποφοίτησα από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα της Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης πραγματοποιώντας πτυχιακή εργασία σχετικά με την Συνθήκη Σένγκεν και το Προσφυγικό Ζήτημα. Ολοκλήρωσα επίσης στο ίδιο τμήμα το μεταπτυχιακό «Διεθνής και Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Πολιτική» συντάσσοντας τη διπλωματική μου εργασία με τίτλο «Καπιταλισμός Δημοκρατία και Ευρωπαϊκή Ενοποίηση».

Παρακολουθώ στο Πανεπιστήμιο “Via Domitia” στο Περπινιάν της Γαλλίας το τμήμα για την γαλλική κουλτούρα και ιστορία. Μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Έχω συνεργαστεί με το Ινστιτούτο Εναλλακτικών Πολιτικών και δραστηριοποιούμαι στην οικογενειακή επιχείρηση ενοικιαζομένων δωματίων. Τέλος, ήμουν εθελοντής στην Ένωση Α.μεΑ ΥΠΕΡΙΩΝ και έχω υπάρξει ομιλητής για τον εθελοντισμό με γνώμονα μια δικαιότερη κοινωνία έχοντας ως φάρο την πανανθρώπινη αξία!

Τεμπονέρας Αθανάσιος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Έμπειρος εργαζόμενος και  στέλεχος, με μακρά θητεία σε θέσεις ευθύνης σε επιχειρήσεις  Τουρισμού και  Τράπεζες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. 

Κύριο μέλημα στην διάρκεια της μακράς εργασιακής εμπειρίας του , είναι πάντα η προσπάθεια εξυπηρέτησης και βοήθειας προς τους πολίτες ανεξάρτητα οικονομικής επιφάνειας και κοινωνικής προβολής. Κύριο χαρακτηριστικό της παρουσίας του αποτελεί σταθερά η εργατικότητα, η απόλυτη εντιμότητα και η συνεχής προσπάθεια για διεύρυνση των γνώσεων του. Όνειρο του, η δημιουργία επιτέλους κοινωνίας ίσων ευκαιριών, ήθους, θετικής προσδοκίας για όλους τους πολίτες και ουσιαστικής ευγένειας και σεβασμού στην καθημερινότητα όλων.

Γραμμένου Ελένη

Ελεύθερος Επαγγελματίας

Η Έλενα Γραμμένου είναι οικονομολόγος, με μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Τραπεζική. Έχει πάνω από 20 χρόνια εθελοντικής προσφοράς σε πληθώρα ομάδων και δράσεων. Επαγγελματικά έχει απασχοληθεί στο χώρο των media, στον τραπεζικό κλάδο, στον τουρισμό και στην συμβουλευτική και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο στρατηγικό σχεδιασμό, διαχείριση έργων και ανάπτυξη εργασιών.

Είναι στη διοικούσα επιτροπή ενός διεθνούς εκπαιδευτικού οργανισμού και υπεύθυνη εκπαίδευσης 16 χωρών σε Ευρώπη και Ασία. Έχει βραβευθεί διεθνώς για την προσφορά της, είναι μέλος διεθνών οργανισμών και αναπτύσσει συνεχώς στρατηγικές συνεργασίες.

Έχει συνεισφέρει με επιστημονικό της κείμενο σε έκδοση του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης.

Αγαπά τις τέχνες, τον αθλητισμό και τη φύση.

Εδώ όλοι οι υποψήφιοι

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250