Ευχαριστήριο από το Βαλλιάνειο Γυμνάσιο Κεραμειών για την συμμετοχή στις καρναβαλικές παρελάσεις του δήμου Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 09:33

Ευχαριστήριο από το Βαλλιάνειο Γυμνάσιο Κεραμειών για την συμμετοχή στις καρναβαλικές παρελάσεις του δήμου Αργοστολίου

Ευχαριστήρια επιστολή από το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Βαλλιάνειου Γυμνασίου Κεραμειών και από την Ιωάννα Κοντογιάννη εκ μέρους του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Κεραμειών (Δημοτικής Ενότητας Λειβαθούς)

Με μεγάλη ικανοποίηση ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Γυμνασίου Κεραμειων στις καρναβαλικες παρέλασεις του δήμου Αργοστολίου έπειτα από πολλά χρόνια.

Ευχαριστούμε θερμά την οργανωτική επιτροπή του Δήμου και τον κ.Κωσταντατο Διονύση για την κατασκευή του άρματος καθώς κ τον κ.Παπαδατο Παναγή που μας διέθεσε τη βάρκα.

Ευχαριστούμε επίσης τους επαγγελματίες καταστηματάρχες και συγκεκριμένα τους Τheatro Τheama και την Παπαδήματου Τζένη, Μάκη Χριστοφοράτο-Καφεπωλειο, MK toys, βιβλιοπωλείο Νεόφυτος, την Ολίβια Παπαδήμα για την υπέροχη αφίσα.

Τέλος, την Ανδρομάχη Παπαγεωργίου, αγαπημένη καθηγήτρια Γυμνασίου Κεραμειων για το κείμενο με το μύνημα της μασκαράς μας.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καρναβαλιστές μας δηλ τα παιδιά , τους γονείς και τους φίλους που συνέβαλαν με την παρουσία τους και το κέφι τους !

Τέλος, εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων του Γυμνασίου Κεραμειών επιθυμούμε να αποδώσουμε θερμές ευχαριστίες στην Ιωάννα Κοντογιάννη (μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Κεραμειών) που χωρίς την συνδρομή της δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί η συμμετοχή του σχολείου μας στην φετινή καρναβαλική παρέλαση.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου ακόμα πιο δυναμικά!




00 inkefalonia general ad 300X250