Ληξούρι: Hμερίδα για το ραδιόφωνο του χθες και του σήμερα (photos)

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 04 Ιουνίου 2013 09:38

Ληξούρι: Hμερίδα για το ραδιόφωνο του χθες και του σήμερα (photos)

Ημερίδα με θέμα το ραδιόφωνο του χθες και του σήμερα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1η Ιουνίου στην αίθουσα εισηγήσεων στο ΤΕΙ από το Τ.Η.Μ. Ο (τμήμα τεχνολογίας ήχου και μουσικών οργάνων) στο Ληξούρι. Ρεπορτάζ: Μάκης Μοσχόπουλος – Μαρία Μουρελάτου

Την ημερίδα προλόγισε ο προϊστάμενος του τμηματος κος Νικόλαος Μπούκας , παράλληλα στην αίθουσα αναγνωστηρίου λειτουργούσε έκθεση Ραδιοφώνου - Ασυρμάτου & Τηλεπικοινωνιακού υλικού με μέρος εκθεμάτων από τη συλλογή του κ. Χαράλαμπου Μακρή.
Στην εισήγηση του ο κ. Μακρής αναφέρθηκε στο ραδιόφωνο του χθες με μικρές προσωπικές ιστορίες, αλλά και με πόσο κόπο κατάφερε να συλλέξει όλο αυτό το μουσικό υλικό.

Ήταν μαθητής στη ΒΕΣ και είχε την χαρά να ξεναγήσει στην έκθεση τον τότε δάσκαλο του κ. Κουλουμπάκη. Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει δημόσια για άλλη μια φορά την γυναίκα του για την υπομονή και την κατανόηση που δείχνει. Στη συνέχεια το λόγο για την εισήγηση του πείρε ο φοιτητής του ΤΗΜΟ Φώτης Μιτακίδης , και αναφέρθηκε στο ραδιόφωνο του σήμερα , ενώ διάβασε και την εισήγηση της συμφοιτήτριας του Κλαίρης Κεφαλογιάννη.

Ο Φώτης δέχτηκε πολλές ερωτήσεις από το κοινό για το πως μπορούμε να στήσουμε ραδιοφωνικό σταθμό αλλά και web radio.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250