Ο απόηχος του 2ου Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 01 Απριλίου 2012 19:38

Ο απόηχος του 2ου Βαλλιάνειου Αγώνα Δρόμου

Δελτίο Τύπου Με απίστευτη επιτυχία διεξήχθη ο 2ος Βαλλιάνειος αγώνας δρόμου 163 εγγεγραμένοι αθλητές που αγωνίστηκαν την διαδρομή των 7900km και 88 παιδάκια αριθμοί ρεκόρ. Σύνολο ο εκπληκτικός αριθμός των 251 αθλητών. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ «ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ» ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 200 Μ

- ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 5 ΕΤΩΝ (ΚΟΡΙΤΣΙΑ – ΑΓΟΡΙΑ ΜΑΖΙ) 27 συμμετοχές

- ΑΓΟΡΙΑ 6-8 ΕΤΩΝ 22 συμμετοχές

- ΚΟΡΙΤΣΙΑ 6-8 ΕΤΩΝ 13 συμμετοχές

- ΑΓΟΡΙΑ 9-12 ΕΤΩΝ 20 συμμετοχές

- ΚΟΡΙΤΣΙΑ 9-12 ΕΤΩΝ 6 συμμετοχές

Σύνολο 88 συμμετοχές

ΔΙΑΔΡΟΜΗ 8ΚΜ ΠΕΡΙΠΟΥ (7900 ΚΜ ΑΚΡΙΒΩΣ)*

- 13-18 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 16 συμμετοχές

- 13-18 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ 33 συμμετοχές

- 19- 30 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ 14 συμμετοχές

- 19-30 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 7 συμμετοχές

- 31-40 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 10 συμμετοχές

- 31-40 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ 28 συμμετοχές

- 41-50 ΕΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 14 συμμετοχές

- 41-50 ΕΤΩΝ ΑΝΔΡΕΣ 24 συμμετοχές

- 51 + ΓΥΝΑΙΚΕΣ 3 συμμετοχές

- 51+ ΑΝΔΡΕΣ 9 συμμετοχές

Καθώς και 5 παιδάκια κάτω των 12 ετών, τα οποία συμμετείχαν στον αγώνα και 2 εκ των οποίων βραβεύθηκαν τιμής ένεκεν καθώς δεν υπήρχε πρόβλεψη για τόσο μικρά παιδάκια στην διαδρομή των 7900 μ, δεδομένου ότι έως 12 ετών αγωνιζόταν στην μικρή διαδρομή.

Σύνολο 163 συμμετοχές

Γενικό σύνολο 251 συμμετοχές

Ζητούμε συγνώμη για τις όποιες οργανωτικές αστοχίες καθώς η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες μας.

Ήρωες της διοργάνωσης εκτός από τον αγαπητό μας Σάκη Βούτο που παρέμεινε ακούραστος στις επάλξεις, τα παιδιά της Γραμματείας μας και οι χρονομέτρες της διοργάνωσης. Τα παιδιά κυριολεκτικά κατακλείσθηκαν από τον κόσμο ο οποίος συγκεντρώθηκε σχεδόν ταυτόχρονα και εκλύθηκε να εξυπηρετήσει σωρεία συμμετεχόντων, μεταξύ των οποίων γονείς με μικρά παιδάκια που αδημονούσαν να λάβουν αριθμό. Η αναλογία των 251 συμμετεχόντων στα επτά άτομα στην γραμματεία και στους 4 χρονομέτρες ήταν εξαιρετικά επιβαρυντική. Σας υποσχόμαστε του χρόνου να είμαστε περισσότεροι και καλύτεροι .

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ηρωική Γραμματεία μας:

• Κα Κουνάδη Μαρία

• Κα Μπουζου Αγγελική

• Κα Μουστάκη Ερασμία

• Κα Μαραβέγια Σοφία

• Κα Καμπίτση Θάλεια

• Κα Σίμου Βασιλική

• Κο Παρίση Κουλουμπή

Και τους χρονομέτρες μας, γυμναστές:

• Κα Αυγουστάτου Μαρία

• Κο Μεταξά Νίκο προπονητή της ΓΕΚ

• Κο Αγγελίδη Γεώργιο

Καθώς και τον κο Ποταμιάνο Γεώργιο, που ειλικρινά έδωσαν μάχη για να καταγραφεί η σειρά των συμμετεχόντων με τους ανάλογους χρόνους.

Επίσης ευχαριστούμε τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς ΑΕ και το Βαλλιάνειο Κληροδότημα, που ήταν οι μεγάλοι χορηγοί της διοργάνωσης, το χρυσοχοείο «Φωκάς» , την εταιρεία S4S Κεφαλονιά security, την σχολή χορού AJ Dance που διάνθισε με όμορφα χορευτικά την εκδήλωση, το συγκρότημα CO2, μία παρέα νέων ταλαντούχων μουσικών με πολύ ενδιαφέροντα ακούσματα που παλισίωσε μουσικά την εκδήλωση, το ανθοπωλείο της Στάμω Μοσχοπούλου για τις ανθοδέσμες των νικητών, τους Αδελφούς Λασκαράτους-Τυπογραφείο για τις αφίσες, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών & Ναυαγοσωστών Κεφαλληνίας που βοήθησε στην άρτια διεξαγωγή της διοργάνωσης και μάλιστα σε όλα τα επίπεδα, τα σώματα ασφαλείας, την Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, το Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου και την κα Aραβαντινού Ελένη την ιατρό του αγώνα μας, το γραφείο Φυσικής Αγωγής της περιοχής μας για την κοινοποίηση του γεγονότος, τον Θωμά Βουτσινά και τον Άγη Κονιδάρη για την εξαιρετική μουσική υποστήριξη, το Αρτοποιείο «Σπαθής» για τα αρτοποιήματά του, τα σούπερ μάρκετ «Πανταζάτος-market» που προσέφερε χυμούς, νερά, μπλοκ, στυλό και μαρκαδόρους την Λίτσα την Κολαίτη για την ευγενική χορηγία της στην δημιουργία-εκτύπωση των αριθμών για τους αθλούμενους, την αντιπροσωπεία του Νικόλαου Φωκά, για την προσφορά νερών, την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κεφαλονιάς-Ιθάκης τους χορηγούς επικοινωνίας μας τον IONIAN GALAXY , την ΕΡΑ.Κ και ειδικά την κα Ελευθερία Κουλουριώτη που συνέβαλλε στην προβολή του γεγονότος, το site VOUTOSPRESS ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, την εφημερίδα «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ», την εταιρεία New Balance και τα site www.e-kefalonia.net, www.kefalonizw.com, .www.mykefalonia.com, www.runningnews.gr και το περιοδικό kefalonitis magazine (kefalonitis mag) και τον Ανδρέα τον Δεμπόνο, που ανέλαβαν την χορηγία επικοινωνίας, αλλά και το site www.kefaloniapress.gr που αν και δεν ήθελε να αναφερθεί μας στήριξε προβάλλοντάς μας διαρκώς καθώς και το site www.inkefalonia.gr που το εντάξαμε στην λίστα όσων ενημερώναμε από αμέλειά μας αρκετά αργά.

Εννοείται ότι ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Δήμο Κεφαλονιάς (τον δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο κο Σαββαόγλου και τον Άγγελο τον Κωσταντάκη για την προθυμία και την αποτελεσματικότητά του) για την αμέριστη συμπαράστασή του και τις παροχές του στα δρώμενα αλλά και την ΠΕ Κεφαλονιας (τον Αντιπεριφερειάρχη κο Κουρή και την Δ/ντρια ανάπτυξης κα Λάντου) για την υποστήριξή της στην οργάνωση και την προώθηση των διαδικαστικών. Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα point 13, του κου Διονύσιου Λούκα που προσέφερε εκτάκτως δωροεπιταγή 120 ευρώ στον 1ο Κεφαλονίτη, λόγω των εκτός Νομού συμμετοχών.

Ειδικώς ευχαριστούμε τον Γεράσιμο Τιμοθεάτο και το ξενοδοχείο mirabell για την φιλοξενία των συμμετεχόντων από άλλα μέρη.

Επίσης ευχαριστούμε τον νεοσύστατο σύλλογο δρομέων Κεφαλονιάς που έκανε την 1η εμφάνισή του στον Αγώνα μας και την ψυχή αυτού τον Χάρη τον Πρεντάνο αλλά και τον Μεταξά Διονύσιο που συμμετείχε με τους αθλητές του Συλλόγου Πάλης Κεφαλληνίας αποδεικνύοντας ότι η συμμετοχική δραστηριότητα και το ευ αγωνίζεσθε δεν κάνει διακρίσεις ούτε καν σε αθλήματα.

Κυρίως ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές συμπολίτες μας που συνέδραμαν όπως μπορούσαν, σε οποιοδήποτε πόστο εκκλήθηκαν για την διεξαγωγή του αγώνα αλλά κυρίως όλους εσάς που μας τιμήσατε με την συμμετοχή σας και την παρουσίας σας και ελπίζουμε στην κατανόησή σας για ότι δυστοκία υπήρχε. Τα λάθη γίνονται για να βελτιωνόμαστε και να επανερχόμαστε καλύτεροι του χρόνου.

Προσεχώς θα ανακοινώσουμε τα αποτελέσματα.