Π. Καππάτος: Εποικοδομητικές Συναντήσεις Εργασίας για την Πολεοδομία και το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 16:02

Π. Καππάτος: Εποικοδομητικές Συναντήσεις Εργασίας για την Πολεοδομία και το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου

Χθες παρουσία του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου καθώς και με τη συμμετοχή του προϊστάμενου της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Αργοστολίου Γεράσιμου Παυλάτου, πραγματοποιήσαμε προγραμματισμένες συναντήσεις εργασίας τόσο με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Νίκο Ταγαρά όσο και με την Υφυπουργό εσωτερικών κ. Παρασκευή Χαραλαμπογιάννη.

Στην ατζέντα τέθηκαν κυρίως τα τρέχοντα ζητήματα της Πολεοδομίας Αργοστολίου και η επίσπευση των διαδικασιών πρόσληψης προσωπικού με στόχο την ενίσχυση της υπηρεσίας και την εξυπηρέτηση των πολιτών. Θέμα για το οποίο υπάρχει πίεση χρόνου και ανάγκη λήψης αποφάσεων.

Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα των προσλήψεων στο Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου έπειτα από την έγκριση νέων θέσεων μόνιμου προσωπικού, αλλά και η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων συμπολιτών μας.

Ευχαριστώ και τους δύο Υφυπουργούς για την ενεργή εμπλοκή τους προς την κατεύθυνση της ρύθμισης ζητημάτων που απασχολούν τα νησιά μας. Θα συνεχίσω να δρω υποστηρικτικά σε ζητήματα που αφορούν το σύνολο των πολιτών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς & Ιθάκης

pkappatos dim.argost




00 inkefalonia general ad 300X250