1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 12:52

1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Το 1ο ΕΠΑΛ Αργοστολίου ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι αιτήσεις -δηλώσεις  συμμετοχής στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του 2024, με τους μαθητές της Γ΄τάξης ή τους απόφοιτους προηγουμένων ετών  να  μπορούν να υποβάλουν την δήλωση από  Τετάρτη 29 Νοεμβρίου2023 μέχρι και την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 . Να σημειωθεί πως, μετά την παρέλευσή της προθεσμίας αυτής δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας  στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ , αναρτώνται τα υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος).

Για τους υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση εκδίδεται εγκύκλιος σχετικά με τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν.

Στην ίδια προθεσμία , οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες που ενδιαφέρονται για τα πέντε Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής ( Τμήματα Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, του ΑΠΘ, του Ιονίου Πανεπιστημίου, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων καθώς και το Τμήμα Μουσικής Επιστήµης και Τέχνης του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας), εκτός από την Αίτηση-Δήλωση για τις πανελλαδικές εξετάσεις, υποβάλλουν και σχετική Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για τα πέντε Μουσικά Τμήματα.

Πληροφορίες :2671026984




00 inkefalonia general ad 300X250