«Επιστέφει» η Λευκή Νύχτα – Τι περιλαμβάνει το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα – Ο Σταύρος Σπαθής στον COSMOS 96,5

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 13:02

«Επιστέφει» η Λευκή Νύχτα – Τι περιλαμβάνει το Χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα – Ο Σταύρος Σπαθής στον COSMOS 96,5

Ο πρόεδρος του Επιμελητήριου Σταύρος Σπαθής φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5  και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για την περίοδο των εορτών, από το Επιμελητήριο σε συνεργασία με τον Δήμο Αργοστολίου.

«Προγραμματίζουμε εκδηλώσεις σε συνεργασία με τον Δήμο. Αυτή τη στιγμή είμαστε στον σχεδιασμό. Ήδη έχουμε κλείσει δύο συγκροτήματα από την Αθήνα, το ένα είναι οι ENORASIS για το άναμμα του δέντρου στις 8 Δεκεμβρίου και τους KINGS για τις 28 Δεκεμβρίου, που θα γίνει στο Λιθόστρωτο Λευκή Νύχτα. Έχουμε συνεννοηθεί και με τον Εμπορικό Σύλλογο και είναι θετικοί.

Σχεδιάζουμε επίσης να φτιάξουμε ξανά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία και ήδη υπάρχουν επαγγελματίες που έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα υπάρχουν και διάφορα παιχνίδια πάνω στην πλατεία για τα παιδιά. Σε αυτό το πλαίσιο θα γίνουν και κάποιες εκδηλώσεις και κάθε μέρα θα υπάρχει και ένα διαφορετικό event για να μπορέσουμε όλοι να ζήσουμε την μαγεία των Χριστουγέννων. Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να διαμορφώνεται και η πλατεία με τα σπιτάκια και τα παιχνίδια».




00 inkefalonia general ad 300X250