Κεφαλονιά: Ο διαρρήκτης ήταν πεινασμένος! Μετρητά και μια… κατσαρόλα με κοκκινιστό η λεία του!

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 14:23

Κεφαλονιά: Ο διαρρήκτης ήταν πεινασμένος! Μετρητά και μια… κατσαρόλα με κοκκινιστό η λεία του!

Νέο κρούσμα διάρρηξης στην Κεφαλονιά και πάλι σε μαγαζί εστίασης και πάλι σε χωριό της Λειβαθούς, μόνο που τούτη τη φορά ο διαρρήκτης φαίνεται πως ήταν υπέρ του δέοντος… πεινασμένος!

Αφού λοιπόν εισέβαλε από το παράθυρο, την Τετάρτη 15/11 γύρω στις 11 το βράδυ, την ώρα που η επιχείρηση είχε κλείσει, δεν πήγε κατευθείαν στο ταμείο, αλλά φρόντισε να κάνει μία βόλτα από... το ψυγείο!

Εκεί  ''τσίμπησε'' μερικά αλλαντικά, στη συνέχεια βρήκε μπροστά του μια κατσαρόλα με… κοκκινιστό το οποίο ‘’εξαφάνισε’’, ενώ το δείπνο του ολοκληρώθηκε με φρούτα για επιδόρπιο! 

Ο θρασύτατος και – όπως αποδείχθηκε - πεινασμένος διαρρήκτης, πρόλαβε και ‘’σήκωσε’’ - για να χωνέψει -  και ένα σεβαστό ποσό σε μετρητά που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο ταμείο της επιχείρησης.

Το παράδοξο πάντως είναι πως ο διαρρήκτης, δεν είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του και έμεινε για αρκετή ώρα μέσα στο κατάστημα, με αποτέλεσμα, όλες οι κινήσεις του να έχουν καταγραφεί στις κάμερες που υπήρχαν στον χώρο και αυτή την στιγμή εξετάζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Αργοστολίου, που ανέλαβε την υπόθεση μετά από τη μήνυση κατά αγνώστων που υπέβαλαν οι ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Γιώργος Χαλαβαζής




00 inkefalonia general ad 300X250