Eshop αγοράς διαφήμισης σε site & ραδιόφωνο από το INKEFALONIA.GR !

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 11:44

Eshop αγοράς διαφήμισης σε site & ραδιόφωνο από το INKEFALONIA.GR !

Το INKEFALONIA.GR το μεγαλύτερο ενημερωτικό site της Κεφαλονιάς και η πύλη με τις περισσότερες προωθητικές ενέργειες επιχειρήσεων, προχώρησε στο επόμενο, μεγάλο βήμα στον διαφημιστικό τομέα , δημιουργώντας το inadz.gr.

Το inadz.gr , αποτελεί μια standalone υπηρεσία με τη μορφή eshop όπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πληροφορείται για τα διαθέσιμα πακέτα προώθησης στα  brands INKEFALONIA.GR & INKEFALONIA 89,2 και να τα αγοράζει online , πληρώνοντας με πιστωτική κάρτα, paypal ή τραπεζική κατάθεση.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει νέα πακέτα αγγελιών, ανάρτηση σταθερών banner, ραδιοφωνικά spot & προωθήσεις αλλά και προωθητικά αdvertorial (άρθρα).

Και όλα αυτά είναι μόνο η αρχή!

Η υπηρεσία θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέα πακέτα, combo προσφορές προώθησης αλλά και εκπτωτικούς κωδικούς για ακόμη μεγαλύτερο όφελος.

Για την έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας , ενεργοποιήσαμε εκπτωτικό κωδικό  για τις χριστουγεννιάτικες εορταστικές ευχές , ενώ έρχεται σύντομα κωδικός για έκπτωση -50% στα πακέτα αγγελιών αλλά και συνδυαστική προσφορά για νέες επιχειρήσεις!

Η υπηρεσία δημιουργήθηκε inhouse, από την ομάδα του INKEFALONIA, απευθύνεται στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο νησί μας και σηματοδοτεί το πάθος της ομάδας μας για διαρκή εξέλιξη και πρωτοπορία!

inadz.gr

inadzgr


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250