Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Φροντιστή στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Υπερίων"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 11:09

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Φροντιστή στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Υπερίων"

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΕΩΣ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΟΠΣ 5075122 «ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ - ΥΠΕΡΙΩΝ» ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

H Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων ΑμεΑ «ΥΠΕΡΙΩΝ», στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 1 «ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΕΓΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ - ΥΠΕΡΙΩΝ ΣΤΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΙΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ 2014-2020», προτίθεται να προσλάβει, με σύμβαση ορισμένου χρόνου, ένα (1) Φροντιστή/στρια ΑμεΑ με ειδικότητα Νοσηλευτή, Ψυχολόγου, Κοινωνικού Λειτουργού ή άλλων συναφών σπουδών και καλεί τους υποψηφίους που πληρούν τα κριτήρια της παρούσας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον.

Θέσης :  ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ - Αφορά σε μια (1) θέση μερικής απασχόλησης.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Ο Φροντιστής είναι “πρόσωπο αναφοράς” για συγκεκριμένο αριθμό ενοίκων της Στέγης και υπεύθυνος για τη διαχείριση των προσωπικών αναγκών και της καθημερινότητας τους, ενώ συμμετέχει σε όλες τις λοιπές δραστηριότητες της Στέγης σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 8 του επισυναπτόμενου Κανονισμού Λειτουργίας της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (ΣΥΔ).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Κάτοχος τίτλου σπουδών ΑΕΙ ή ΑΤΕΙ ή ΤΕΙ ή ΙΕΚ ή ΤΕΕ ή ΕΠΑ.Λ. ή ΕΠΑ.Σ.
  • Άδεια άσκησης επαγγέλματος, όπου αυτή απαιτείται
  • Εκπλήρωση στρατιωτικών υποχρεώσεων ή νόμιμη απαλλαγή από αυτές (αφορά μόνο στους άνδρες)
  • Λευκό ποινικό μητρώο
  • Έγκυρο πιστοποιητικό υγείας
  • Προηγούμενη εργασιακή εμπειρία ή/και εθελοντική εργασία σε παρόμοιες δομές / προγράμματα

ΕΠΙΘΥΜΙΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Γνώση χειρισμού Η/Υ
  • Ευχέρεια εποικοδομητικής επικοινωνίας με τους ωφελούμενους της Στέγης (ενοίκους και γονείς ή δικαστικούς συμπαραστάτες των ατόμων με αναπηρία)

Η σύμβαση της ανωτέρω θέσεως εργασίας θα καλύπτει τις ανάγκες της ΣΥΔ μέχρι τις 31/12/2023 με δυνατότητα ανανέωσης για δύο (2) ή/και παραπάνω έτη.

Οι Αιτήσεις (με το σύνολο των δικαιολογητικών όπως περιγράφονται ανωτέρω) θα υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή από την 29 Σεπτεμβρίου 2023 έως και τις 13 Οκτωβρίου 2023 από τις 09:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ στην Υπεύθυνη Λειτουργίας της Σ.Υ.Δ, Θέση Κολώνα Ληξουρίου, Κεφαλληνίας, ΤΚ 28200. Για κάθε διευκρίνηση και επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2671091089 ή email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την αναλυτική πρόσκληση (αρ. πρωτ.  22/29.09.2023) και τα απαιτούμενα έντυπα (Αίτηση, Υπεύθυνη Δήλωση κλπ) στην ιστοσελίδα της Ένωσης «ΥΠΕΡΙΩΝ» (http://enosi-amea-yperion.gr/) ή στα γραφεία της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης.

Για την Ένωση Προστασίας της Ισότητας & των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250