Η κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς - Ιθάκης για τα προβλήματα υποστελέχωσης του ΚΥ Σάμης

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 20:46

Η κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς - Ιθάκης για τα προβλήματα υποστελέχωσης του ΚΥ Σάμης

Στην μαζική κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης για τα προβλήματα υποστελέχωσης του ΚΥ Σάμης παραβρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 1/9 αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Σάμης με τον επικεφαλής της, Νίκο Αθανασάτο, και αρκετούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους στο Δήμο Σάμης, καθώς και υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Αργοστολίου, αλλά και ο Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ιονίων Νήσων, Νίκος Γκισγκίνης.

Σε σύντομη παρέμβασή του, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Σάμης, Νίκος Αθανασάτος, τόνισε ότι “Έλαμψαν δια της απουσίας τους, ακόμα μια φορά, τόσο η Δημοτική και Περιφερειακή Αρχή όσο και αυτοί που προαλείφονται για την ανάληψη των αξιωμάτων στις επερχόμενες εκλογές! Όπως αποδεικνύει και η μαζική συμμετοχή του κόσμου στην σημερινή κινητοποίηση, το ΚΥ Σάμης βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση που θα μπορούσε τα τελευταία 30 χρόνια. Ωστόσο, οι ιθύνοντες του Δήμου Σάμης και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Δρακουλόγκωνας και Σπαθής, αλλά και οι υποψήφιοι περιφερειάρχες και περιφερειακοί σύμβουλοι των άλλων δυνάμεων με πρώτη και καλύτερη τη, λαλίστατη κατά τα άλλα, νυν περιφερειάρχη, κ. Κράτσα, επέλεξαν να απαξιώσουν πλήρως το θέμα, καθώς η πολιτική που ακολουθούσαν τόσα χρόνια και ακολουθούν και τώρα, η πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ και των παλαιότερων κυβερνήσεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, συμβάλλει στην απαξίωση της δημόσιας και δωρεάν υγείας, μετατρέποντάς την σε ένα ακριβοπληρωμένο εμπόρευμα.

Για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την κυρίαρχη πολιτική που βάζει στο ζύγι “κόστους- οφέλους” την Υγεία και κατ’ επέκταση την ανθρώπινη ζωή. Η πολιτική αυτή έχει ονοματεπώνυμο και πρέπει να καταδικαστεί! Βρισκόμαστε στο πλευρό των γιατρών, του Εργατικού Κέντρου και των φορέων που δραστηριοποιούνται για την ανάδειξη των προβλημάτων από την υποστελέχωση των δομών υγείας του νησιού μας. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την οριστική λύση του προβλήματος!”

IMG 20230901 185434IMG 20230901 191848IMG 20230901 191933 1IMG 20230901 192625 1




00 inkefalonia general ad 300X250