Mεγαλοπρεπής Ιερα πανήγυρης Aγιου Χριστοφόρου στα Φάρσα

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 08 Μαΐου 2013 16:27

Mεγαλοπρεπής Ιερα  πανήγυρης Aγιου Χριστοφόρου στα Φάρσα

Με λαμπρότητα θα εορταστεί και φέτος το πανηγύρι του ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ, προστάτη των οδηγών, την ΤΕΤΑΡΤΗ 8 και ΠΕΜΠΤΗ 9 Μαΐου στο χωριό μας τα Φάρσα ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5/2013Ώρα 8 το βράδυ: Ο Εσπερινός της Ιεράς Πανήγυρης. ΠΕΜΠΤΗ 9/5/2013Ώρα 08.30 το πρωί: Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία.

Και στις δύο λειτουργίες θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κ.κ Σπυρίδων με τον Ιερό κλήρο και θα ψάλλει η εκκλησιαστική χορωδία Ληξουρίου υπό τη διεύθυνση του κ. Νίκου Βάλσαμου.


Στις 11.00 θα γίνει δοξολογία για τον εορτασμό της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού παρουσία των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών.

Ώρα 11.30 θα γίνει η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας στο χωριό μας, με τη συμμετοχή της Φιλαρμονική Σχολή Σάμης

Την Πέμπτη 9/5/2013 το βράδυ στην πλατεία του χωριού μας με την πανοραμική θέα στον Κόλπο του Αργοστολίου, θα γίνει το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Γιώργου Παυλάτου και θα λειτουργήσει ψησταριά με χαμηλές τιμές ανάλογες της εποχής.
Τη διοργάνωση του παραδοσιακού γλεντιού έχει αναλάβει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δημοτών Φάρσων «Ο ΦΑΡΟΣ»

Την Τετάρτη το βράδυ και την Πέμπτη το βράδυ θα γίνει καύση πυροτεχνημάτων.

Για τη εξυπηρέτηση των προσκυνητών θα υπάρχει λεωφορείο από τα ΚΤΕΛ την Τετάρτη 8/5/13 και ώρα 7.30 το απόγευμα και την Πέμπτη το πρωί 9/5/13 και ώρα 08.00 για τη δωρεάν μεταφορά τους στα Φάρσα και επιστροφή πάλι στο Αργοστόλι.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και βοήθεια ο Άγιος Χριστόφορος.

Από την εκκλησιαστική Επιτροπή.


Ετικέτες: