"Βαθειά ευγνωμοσύνη στους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς"

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 09:06

"Βαθειά ευγνωμοσύνη στους γιατρούς και νοσηλευτές του Νοσοκομείου Κεφαλονιάς"

Θέλω να εκφράσω την βαθειά μου ευγνωμοσύνη  για αυτούς τους θαυμάσιους ήρωες, νοσηλευτές και γιατρούς, στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς. Τόσο κατά την προσέλευση μου στα επείγοντα όσο και κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου στην παθολογική κλινική. 

Άψογη η αντιμετώπιση στα επείγοντα με γιατρό και νοσηλεύτρια να εργάζονται άκρως επαγγελματικά και με άπειρη ζεστασιά προς τον ασθενή! Η νέα πτέρυγα επειγόντων που θα πρέπει να τονίσουμε ότι είναι δωρεά (και όχι παροχή της κυβέρνησης) είναι πραγματικά ευρωπαϊκών προτύπων.

Στην παθολογική κλινική δε όλα κυλούσαν ρολόι όλες τις ημέρες που βρισκόμουν εκεί με πολύ καλή αντιμετώπιση από τις περισσότερες νοσηλεύτριες.

 Οι γιατροί επίσης έκαναν τη μεγαλύτερη προσπάθεια που θα μπορούσαν να κάνουν καθώς υπάρχει μία περίεργη κατάσταση με σχεδόν διαφορετικό παθολόγο υπεύθυνο της κλινικής κάθε μέρα. Οι ειδικευόμενοι γιατροί προσπάθησαν πολύ επιδεικνύοντας προσοχή προς τον ασθενή. Δεν μιλώ μόνο για μένα διότι παρατήρησα συμπεριφορές και επαγγελματισμό προς όλους τους ασθενείς.

Καλό θα ήταν οι εκάστοτε κυβερνήσεις να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα της υγείας διότι όλοι έχουμε την ανάγκη κάποια στιγμή να βρεθούμε σε νοσοκομείο.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Χριστίνα Μαρούλη

Καθηγήτρια Κλασσικού Χορού




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250