ΕΠΑΛ Ληξουρίου: Ευχαριστήριο για την παρουσίαση με θέμα «Εθισμός και Διαδίκτυο» και «Μπορώ να προστατέψω τα προσωπικά μου δεδομένα;»

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 08:55

ΕΠΑΛ Ληξουρίου: Ευχαριστήριο για την παρουσίαση με θέμα «Εθισμός και Διαδίκτυο» και «Μπορώ να προστατέψω τα προσωπικά μου δεδομένα;»

Ευχαριστήρια επιστολή

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Πρόεδρο του Ιονίου Πανεπιστημίου, κ. Σπύρο Πολυκαλά και την Επίκουρη Καθηγήτρια κ. Σγώρα για την άμεση ανταπόκρισή τους σε πρόσκληση μας και για την πραγματοποίηση μιας εξαιρετικά ενδιαφέρουσας παρουσίασης σε μαθητές και καθηγητές του σχολείου μας με θέματα: «Εθισμός και Διαδίκτυο» και «Μπορώ να προστατέψω τα προσωπικά μου δεδομένα;» στο αμφιθέατρο του Τμήματος Εθνομουσικολογίας του Ιόνιου Πανεπιστημίου. Θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό για το σχολείο μας με συγκεκριμένες δράσεις να εγείρεται ο προβληματισμός και η διάθεση αυτοκριτικής των μαθητών του, για θέματα ιδιαίτερα ευαίσθητα και χαρακτηριστικά της σύγχρονης κοινωνίας και βεβαίως των νέων. Παράλληλα, τέτοιες δράσεις αναδεικνύουν την αναγκαιότητα και την αξία της συνεργασίας των σχολείων με πανεπιστημιακά ιδρύματα και καταξιωμένους καθηγητές.

Screenshot 1 67 jpg

Η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σε αυτό έπαιξε καθοριστικό ρόλο η συμβολή των ομιλητών που με την γνώση και την υπομονή τους και παρά τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν υπήρξαν αποτελεσματικοί και συνέβαλαν σημαντικά στην έναρξη μιας -έστω ελάχιστης- αυτοκριτικής και εσωτερικής αναζήτησης.




00 inkefalonia general ad 300X250