Το πρόγραμμα του Βαλλιάνειου Αγώνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 20:54

Το πρόγραμμα του Βαλλιάνειου Αγώνα

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Βαλλιάνειου Αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1η Απριλίου στο Αργοστόλι.

Το πρόγραμμα του Βαλλιάνειου Αγώνα

11.00-12.00 πμ Προσέλευση Αθλητών-&Εγγραφές –Μουσικό Πρόγραμμα με τους προσφιλέστατους και μουσικά ευφάνταστους Θωμά Βουτσινά και Αγη Κονιδάρη.

12.00 Δυο λόγια από την Οργανωτική Επιτροπή.

12.10 έναρξη διαδρομής 200 μ μουσείο – πλατεία Αναλόγως προσελεύσεως θα δοθούν δύο ή τρεις εκκινήσεις. Είτε 0-5 και 5-7 ετών μαζί και 8-12 χωριστά ή όλες οι κατηγορίες χωριστά. Όλα τα παιδάκια θα λάβουν μετάλλιο, αμέσως μετά τον τερματισμό τους. Ενώ θα βραβευθούν οι τρείς πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας λιλιπουτείων, μαζί με τις απονομές των μεγαλυτέρων με το πέρας των τερματισμών.

12.20 ή 12.30 αναλόγως διαδικασίας, κηρύσσεται η έναρξη του Βαλλιανείου Αγώνα.

12.30-13.00 χορευτικά δρώμενα από την σχολή χορού Aj Dance.

13.05 (ενδεχομένως και νωρίτερα) με βάση τα περσινά δεδομένα, εκτιμάται η έναρξη των τερματισμών με την κατάλληλη μουσική πινελιά από τον Θωμά και τον Άγη και ασφαλώς την εξαιρετική, γλαφυρότατη, περιγραφή του δημοσιογράφου κου Σάκη Βούτου.

13.30 μουσική συναυλία με το νεανικό συγκρότημα CO2.

14.00 έναρξη απονομών καθώς 13.45, με ελαφρών λεπτών απόκλιση εκτιμάται ο τερματισμός όσων επιλέξουν να διανύσουν την διαδρομή περπατώντας. Όλοι με τον τερματισμό τους παραλαμβάνουν το μετάλλιο της συμμετοχής. Για τους γονείς που αγωνιούν για τα ωράρια φαγητού και ύπνου των πιτσιρικάδων που έχουν κατακτήσει τις τρεις πρώτες θέσεις στα 200 μ.σε κάθε κατηγορία, τους διαβεβαιώνουμε ότι οι απονομές θα ξεκινήσουν με τους μικρούληδες αθλητές, ώστε να μην διαταραχτεί το «πρόγραμμα» με συνέπειες που όλοι όσοι διετέλεσαν γονείς κατανοούμε απόλυτα.

14.30 λήξη διοργάνωσης.

Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως την ΠΕ Κεφαλληνίας και ειδικά τον Αντιπεριφερειάρχη κο Σωτήριο Κουρή και την προϊσταμένη της Δ/νσης Ανάπτυξης για την κατανόηση και την στήριξή τους στην προσπάθειά μας, με τεχνικές και διαδικαστικές διευκολύνσεις.

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή. Δεν αναζητούμε αθλητές αλλά ανθρώπους που δεν διστάζουν να συμμετέχουν σε μια συλλογική προσπάθεια, που προσφέρει στην υγεία τους και ψυχαγωγεί .

Βάλτε ένα στοίχημα με τον εαυτό σας και ελάτε ότι και να συμβεί εσείς τελικά θα είστε κερδισμένοι, από κάθε άποψη.!




00 inkefalonia general ad 300X250