Σβορωνάτα : Αδελφοποίηση των Συλλόγων «Αγία Πελαγία» και «Ο Σβορώνος»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013 09:04

Σβορωνάτα : Αδελφοποίηση των Συλλόγων «Αγία Πελαγία» και «Ο Σβορώνος»

Το Σάββατο 20 Απριλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η τελετή αδελφοποιήσης μεταξύ του Πολιτιστικού Συλλόγου <<Αγία Πελαγία>> Σβορωνάτων και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου <<Ο Σβορώνος>> Πιερίας. Στην τελετή παρευρέθησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Υγείας-Πρόνοιας του Δήμου Λειβαθούς κ. Ευάγγελος Κεκάτος, ο εκπρόσωπος της Τοπικής Κοινότητας Σβορωνάτων κ. Παναγής Πούλος, ο Ιερέας του χωριού Πατήρ Ανδρέας Σβορώνος, η δασκάλα του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Σχολείου Σβορωνάτων κ. Αικατερίνη Τρωϊάννου και ο απόγονος του Αντισυνταγματάρχη Δημητρλιου Σβορώνου κ. Διονύσιος Δημησιάνος.

Χαιρετισμούς απηύθυσαν, η πρόεδρος του Συλλόγου <<Αγία Πελαγία.. κ. Κουταβά Άννα, η πρόεδρος του Συλλόγου <<Ο Σβορώνος>> κ. Παπαβασιλείου Παναγιώτα. ο συγχωριανός μας Οικονομολόγος Διεθνών Σχέσεων κ. Σιμωτάς Παναγής, ο Τοπικός εκπρόσωπος του Δ.Δ. Σβορώνου Πιερίας κ. Τατόλας Βασίλειος και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού-Υγείας-Πρίνοιας κ. Κεκάτος Ευάγγελος.

Μετά την υπρογραφή και την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων, τα χορευτικά τμήματα και των δύο συλλόγων χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Την Κυριακή 21 Απριλίου ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος <<Ο Σβορώνος τέλεσε επιμνημόσυνη δέηση προς τιμή του Αντισυνταγματάρχη Δημητρίου Σβορώνου, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σβορωνάτων.

Περισσότερες φωτογραφίες από εδώ

 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250