Το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου «Ρόκκος Χοϊδάς» συγχαίρει τους μαθητές του για τη διάκριση τους στο Μαθηματικό Διαγωνισμό

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 16:37

Το 3ο Γυμνάσιο Αργοστολίου «Ρόκκος Χοϊδάς» συγχαίρει τους μαθητές του για τη διάκριση τους στο Μαθηματικό Διαγωνισμό

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια πληροφορηθήκαμε τα αποτελέσματα του φετινού διαγωνισμού μαθηματικών ¨ΘΑΛΗΣ¨ της ελληνικής μαθηματικής Εταιρίας. Στο διαγωνισμό που διοργανώνεται κάθε χρόνο και φέτος έγινε την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022 διακρίθηκαν οι μαθητές μας:

  1. Μάριος Δαμκαλής (Β’ Τάξη)
  2. Κωνσταντίνος Μινέτος (Γ’ Τάξη)
  3. Σταύρος Πετράτος (Γ’ τάξη)

Η διάκριση δίνει το δικαίωμα και την δυνατότητα στους μαθητές να συμμετάσχουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Ευχαριστεί επίσης θερμά τις μαθηματικούς του σχολείου μας, για την βοήθεια τους στην προετοιμασία των μαθητών μας. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά μας πρόοδο και επιτυχία σε κάθε στόχο τους.

Οι μαθητές μας καταθέτουν την εμπειρία τους από την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό:

Ο Διαγωνισμός του Θαλή ήταν πολύ ωραία και ενδιαφέρουσα εμπειρία που με έκανε να καταλάβω πόσο σημαντικά είναι τα μαθηματικά.

Κων/νος Μινέτος

Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα στον μαθηματικό διαγωνισμό. Ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία που με βοήθησε να καταλάβω και να αναγνωρίσω την αξία των μαθηματικών.

Πετράτος Σταύρος

Ο μαθηματικός Διαγωνισμός ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Αποφάσισα να λάβω μέρος γιατί τα Μαθηματικά είναι μία από τις αγαπημένες μου επιστήμες. Θα ήθελα να συμμετάσχω και σε υπόλοιπους διαγωνισμούς στο μέλλον γιατί ο συγκεκριμένος διαγωνισμός μου κέντρισε το ενδιαφέρον και μέσω αυτού απέκτησα περαιτέρω γνώσεις. Αξίζει να συγχαρώ και τους άλλους συμμετέχοντες για την προσπάθεια τους, μιας και τα θέματα του διαγωνισμού ήταν απαιτητικά.

Μάριος Δαμκαλής  




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ