Ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Αργοστόλι «Η Κεφαλονιά σε τροχιά αειφόρου ανάπτυξης – Ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας» (εικόνες)

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 09:36

Ενδιαφέρουσα ημερίδα στο Αργοστόλι «Η Κεφαλονιά σε τροχιά αειφόρου ανάπτυξης – Ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας» (εικόνες)

Το απόγευμα του Σαββάτου στο Δημοτικό  θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος» πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την αειφόρο ανάπτυξη στην Κεφαλονιά από την δημοτική παράταξη «Κεφαλονιά Νησί για όλους» και την κίνησης πολιτών «Φάρος».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νικόλας Βαλλιανάτος, ο τέως Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, ο τέως Αντιπερειφεριάρχης Σπύρος Γαλιατσάτος, ο Περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Κουρής, ο καθηγητής Αγησίλαος Κονιδάρης, ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Λευτέρης Κρητικό και ο καθηγητής Νικόλας Φαραντούρης.

Χαιρετισμό απεύθυναν παρευρέθηκαν ο Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης Παναγής Καππάτος, ο Δήμαρχος Αργοστολίου Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο τέως Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος και ο πρόεδρος της κίνησης πολιτών «Φάρος» Νίκος Παυλάτος.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Μιχάλης Ξανθάκης αναπληρωτής προϊστάμενος της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικών Πάρκων Ζακύνθου και Αίνου και Προστατευόμενων περιοχών Ιονίων Νήσων, ο Γεράσιμος Λυμπεράτος Καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου και ο Αλέξανδρος Παντελειός Πολιτικός Μηχανικός και Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργοστολίου.

Ο κ. Ξανθάκης αναφέρθηκε στις δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης που λαμβάνουν χώρα στις προστατευόμενες περιοχές Κεφαλονιάς και Ιθάκης ενώ ο κ. Λυμπεράτος έκανε λόγο για την κυκλική οικονομία και την σωστή διαχείριση απορριμμάτων των κοινωνιών.

Τέλος, ο κ. Παντελειός μίλησε για την σύνδεση της τοπικής αυτοδιοίκησης με την αειφόρο ανάπτυξη του τόπου μας.

Για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς, αλλά κυρίως για της επόμενες γενιές στο νησί μας.

Δέσποινα Χαρώνη

Αναμείνατε μέχρι νε εμφανιστούν όλες οι εικόνες 

DSC 0140DSC 0142DSC 0153DSC 0157DSC 0162DSC 0166DSC 0172DSC 0175DSC 0178DSC 0183DSC 0187DSC 0192DSC 0195DSC 0207DSC 0222

 




00 inkefalonia general ad 300X250