Κεφαλονιά Καιρός: Έρχονται τα πρώτα χιόνια στην περιοχή του Αίνου - Με βροχές και καταιγίδες το επόμενο 48ωρο (Ανανεωμένη πρόγνωση)

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 13:53

Κεφαλονιά Καιρός: Έρχονται τα πρώτα χιόνια στην περιοχή του Αίνου - Με βροχές και καταιγίδες το επόμενο 48ωρο (Ανανεωμένη πρόγνωση)

 Σύμφωνα και με τα σημερινά δεδομένα δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση σε σχέση με την προηγούμενη ενημέρωση μας.

Από τις απογευματινές/βραδινές της Δευτέρας και κατά τη διάρκεια της Τρίτης αναμένουμε κατά διαστήματα βροχές και καταιγίδες ενώ θα υπάρχουν και κάποια ανοίγματα στον καιρό.

Οι άνεμοι αρχικά από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και μέσα στη Τρίτη θα στραφούν σε πιο δυτικούς-βορειοδυτικούς με την ένταση τους στα 6-8 μποφόρ τοπικά ενδέχεται και περισσότερο.

Η θερμοκρασία σε πτώση με τη μέγιστη τιμή στα παραθαλάσσια τμήματα γύρω στους 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ σε πιο ημιορεινά-ορεινά τμήματα θα είναι πιο χαμηλά ενώ και οι ελάχιστες θα κυμανθούν σε μονοψήφιες τιμές.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι θα έχουμε και τα πρώτα χιόνια στην περιοχή του Αίνου.

Ο συνδυασμός φαινομένων και παγερού ανέμου θα κάνει την αίσθηση του κρύου ακόμα πιο έντονη.

Κάποια φαινόμενα διαφαίνονται και μέσα στην Τετάρτη ενώ πιθανή νέα κακοκαιρία από τις απογευματινές/βραδινές ώρες της Πέμπτης.

Kefalonia Weather


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250