Ο Άι Βασίλης και φέτος θά’ ρθει στα Καμιναράτα καβάλα στο άλογο του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Δεκεμβρίου 2022 08:30

Ο Άι Βασίλης και φέτος θά’ ρθει στα Καμιναράτα καβάλα στο άλογο του

Αετός Καμιναρατων

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!!

Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΡΘΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΙΝΑΡΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ!!

αγαπητά μας μέλη και φίλοι, πολυαγαπημένα μας μικρά και μεγάλα παιδιά ,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι είχαμε ένα ωραίο μήνυμα από το Μαγικό Βόρειο Πόλο!!!
Ο αγαπημένος μας Άι Βασίλης θα επισκεπτει τα μέρη μας και ιδιαιτέρως το χωριό μας όπως και πέρυσι καβάλα στο υπέροχο άλογό του!!!! Τι υπέροχο νέο!!

Πέρυσι ο ο Αι Βασίλης με την βοηθεια των ξωτικών και του Συλλογου Αετού, μοίρασε δώρα σε περίπου 60 παιδια από Καμιναράτα, Ρίφι και Δαμουλιανάτα σκορπώντας χαμόγελα και δώρα! Ήταν μια ωραία δράση που γεννήθηκε μετά από μια δωρεά παιχνιδιών της οικογένειας του Δημοσθένη Μαρούλη και της Ρεπούσης Ειρήνης σε άριστη κατάσταση!!! Κάτι ανάλογο σκοπεύουμε να κάνουμε και φέτος με παιχνίδια από δωρεές σας ή δίνοντας το επιλεγμένο και αγορασμένο δωρό από εσάς τους γονείς, στα παιδιά σας!

Όσοι φίλοι και μέλη επιθυμούν να βοηθήσουν ή να προσφέρουν παιχνιδια ή να δουν τα παιδια τους και οι ιδιοι τον Αι Βασίλη μας από κοντά μπορούν να ρθουν σε επικοινωνία :
με την κα Μαρούλη Γεωργία, στο τηλέφωνο 6946577488, Δευτέρα- Παρασκευή από τις 4μμ-9μμ και Σαββατοκύριακα από τις 9 πμ το πρωί μέχρι τις 8μμ το βραδυ και
με την κα Φανού Βρησιδα στο τηλέφωνο 6978303972 όλες τις μέρες τις εβδομάδας από τις 9πμ -8μμ για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες!!

Προγραμματισμένη συνάντηση το προσεχές Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμιναράτων από τις 4μμ μέχρι τις 8μμ. Για περαιτέρω πληροφορίες τηλεφωνήστε μας!

Είναι αλήθεια ότι τις όμορφες στιγμές μας τις δημιουργούμε εμείς οι ίδιοι, βοηθήστε μας να γίνουν μοναδικές για τα παιδιά σας και τους εαυτού σας!


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250