«Έκρηξη» Κουλουμπή" εναντίον του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ - Κατήγγειλε προσπάθεια χειραγώγησης από τα κεντρικά της οργάνωσης (COSMOS 96,5)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 03 Δεκεμβρίου 2022 11:39

«Έκρηξη» Κουλουμπή" εναντίον του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ - Κατήγγειλε προσπάθεια χειραγώγησης από τα κεντρικά της οργάνωσης (COSMOS 96,5)

O Νικηφόρος Κουλουμπής, πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και νυν πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» στον COSMOS 96,5 και μίλησε για την απόφαση που έλαβε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ να διαγράψει την Ελβίρα Σταθάτου  και να ορίσει ως πρόεδρο άλλο μέλος του κόμματος.

«Η διαγραφή της κας Σταθάτου έγινε για μια ασήμαντη αφορμή την οποία και έχουμε εξηγήσει στον Βουλευτή. Είχε γράψει ένα σχόλιο κάτω από ένα άρθρο για το οποίο του έχουμε δώσει εξηγήσεις. Αυτοί οι κύριοι στην Αθήνα λένε ότι το σχόλιο ήταν για τον Βουλευτή μας, ενώ δεν είχε καμία σχέση. Και με τον κο Καππάτο όλα είναι μια χαρά. Έχουμε ζητήσει και συγγνώμη και το σχόλιο δεν υπάρχει καν. Αυτό το συμβάν έγινε πριν 2 μήνες και όχι μια εβδομάδα πριν καταθέσει την υποψηφιότητά της.

Τα Όργανα του κόμματος ενημερώθηκαν από έμενα και δεν μας ενημέρωσαν καν ότι θα περάσουν από πειθαρχικό την κοπέλα. Έπρεπε να πάρουν έμενα πρώτα αλλά εγώ το έμαθα από την ίδια της κα Σταθάτου και πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά, τους τα εξήγησα όλα – ότι θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον Βουλευτή και στο κόμμα – και λίγες ώρες μετά την διέγραψαν», ανέφερε για την διαγραφή του μέλους της οργάνωσης.

  • Αιχμές για τον Ορφέα Γεωργίου, Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ

«Με τον κο Γεωργίου υπάρχει ιστορία από τότε που ήμουν εγώ πρόεδρος. Είχαμε μια πολύ καλή και οργανωμένη Νομαρχιακή, προχωρήσαμε σε πολλές δράσεις. Αυτό θέλουν να το σταματήσουν, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Το δεύτερο είναι ότι μιλήσαμε για μια καταστρατήγηση πολλών εκλογικών διαδικασιών που είδαμε να συμβαίνει σε πολλά μέρη της Ελλάδος, ακόμα και σε εμάς. Τέλος, ενημερώσαμε ότι τα ποσοστά στους νέους πέφτουν. Αυτοί είναι οι τρεις λόγοι που ο κος Γεωργίου δεν θέλει την Ελβίρα Σταθάτου για Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ.

Ό,τι περνούσε από το χέρι μας, το κάναμε πριν περάσει η κοπέλα πειθαρχικό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο για τον τόπο μας  και για την παράταξή μας και για την νεολαία μας. Έχει προκληθεί αναστάτωση. Και μας εμφανίζουν έναν υποψήφιο, ο οποίος είναι μέλος περίπου ένα χρόνο και δεν έχει έρθει ποτέ στα γραφεία μας.

Να σας πω ότι έχουμε προϊστορία από το 2020. Όταν εγώ μπήκα τότε μέσα στην πλατφόρμα για να υποβάλλω υποψηφιότητα, με εμφάνιζε γραμμένο  στην Θεσσαλονίκη. Επικοινώνησα με την τότε Κεντρική Διοίκηση και μου απαίτησαν με πλάγιο τρόπο, ότι για να σου αλλάξουμε τον τόπο θα πρέπει να βάλεις 5 άτομα στο ΔΣ που θα σου πούμε εμείς. Δεν μπορώ να πω δημόσια τι τους απάντησα, αλλά με τον τρόπο μου κατάφερα και άλλαξα τα στοιχεία μου. Και από τα 5 άτομα βεβαίως δεν μπήκε κανένας στο ΔΣ και ένα από τους 5 ήταν ο κύριος που τώρα εμφανίζεται υποψήφιος.

Αφού διέγραψαν την Ελβίρα Σταθάτου, τους καλούμε να μας διαγράψουν όλους. Αν το κάνουν, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε την δουλειά μας και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στο πρόσωπο της Ελβίρας την Πρόεδρο. Είτε αρέσει στον Ορφέα Γεωργίου είτε όχι. Δεν αναγνωρίζουμε άλλον πρόεδρο. Είναι μόλις 20 ετών η Ελβίρα, που διάβασε κάτι και έγραψε ένα σχόλιο. Ζήτησε συγγνώμη. Δεν μπορεί αυτό το λάθος να το κουβαλάει σε όλη της τη ζωή. Αυτά όλα δεν είναι δημοκρατικά. Θα το πάμε μέχρι τέρμα.

Έχουμε δείξει το καλύτερο πρόσωπο νεολαίας στην Νέα Δημοκρατία και είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες. Αν κάποιος θέλει να μπει από το παράθυρο, ας μπει αλλά δεν θα υπάρχει κανείς. Ο κος Γεωργίου έχει την αποκλειστική ευθύνη και για αυτά που γράφονται σε όλα τα πρωτοσέλιδα και είναι κατά του κόμματος. Τον προκαλώ να βγει δημόσια στην Κεφαλονιά και να μιλήσει. Τον προκαλώ να έρθει στην Κεφαλονιά. Έχει δημιουργήσει προβλήματα και σε άλλες Νομαρχιακές, απλώς εμείς σηκώνουμε ανάστημα γιατί είμαστε αγαπημένοι και ενωμένοι. Να πούμε επίσης ότι ο κος Γεωργίου είναι διορισμένος και όχι εκλεγμένος.

Ο Βουλευτής πρέπει να πάρει μια ξεκάθαρη θέση. Όχι ότι αποφεύγει αλλά τρέχει για να καταφέρουμε να πάρουμε πάλι την έδρα στο νησί μας και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα τοποθετηθεί όπως πρέπει.

Από την μέρα που γεννήθηκα υποστηρίζω τη Νέα Δημοκρατία και θα συνεχίσουμε να την αγαπάμε. Θέλω να πω στον κόσμο να μην ανησυχεί γιατί η ΟΝΝΕΔ έχει βαθιές ρίζες και είμαστε όλοι μια οικογένεια. Θα συνεχίσουμε το έργο μας και δεν φοβόμαστε κανέναν. Ποιος είναι ο κος Γεωργίου που θα αποφασίζει για την Κεφαλονιά; Δεν είναι δυνατόν, μετά από όλα αυτά που έχουμε κάνει να έρχεται κάποιος και να μας λέει να φύγουμε...»




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250