Διανομή προϊόντων κατ' οίκον - Ο Βασίλης Μενεγάτος μιλά στον COSMOS 96,5 για τη νέα υπηρεσία στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 12:54

Διανομή προϊόντων κατ' οίκον - Ο Βασίλης Μενεγάτος μιλά στον COSMOS 96,5 για τη νέα υπηρεσία στο Αργοστόλι

Ο Βασίλης Μενεγάτος φιλοξενήθηκε στον COSMOS 96,5 και την εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για τη νέα επαγγελματική του δραστηριότητα, η οποία ξεκινάει ως παροχή υπηρεσίας για πρώτη φορά στην Κεφαλονιά.

Ο Βασίλης αναλαμβάνει με πολύ χαμηλό κόστος  να πραγματοποιήσει τις αγορές σας, αλλά και να αποπληρώσει λογαριασμούς, όταν υπάρχει αδυναμία λόγω δουλειάς ή άλλων υποχρεώσεων.

Πως δημιουργήθηκε η ιδέα για μια τέτοια δραστηριότητα

Το σκέφτηκα όταν έβλεπα πολλούς γνωστούς μου που βρίσκονταν στην δουλειά τους, να θέλουν να φύγουν για να κάνουν ψώνια για τους ίδιους ή την οικογένειά τους και να μην μπορούν. Έτσι σκέφτηκα να κάνω αυτή τη διευκόλυνση. Βέβαια απευθύνομαι και σε μεγαλύτερες ηλικίες, σε ανθρώπους που θέλουν να πάνε για ψώνια και δεν μπορούν αλλά και σε ανθρώπους οι οποίοι δεν διαθέτουν όχημα για να μεταφέρουν πράγματα που αγοράζουν. Το κάνω καθημερινά από το πρωί έως και το βράδυ. Μέσα στις υπηρεσίες που προσφέρω είναι και η πληρωμή λογαριασμών. 

Πως είδαν οι κάτοικοι του Αργοστολίου την δραστηριότητα αυτή: Αρχικά και για να ξεκινήσω, μοίρασα κάποια φυλλάδια και με πήρε αρκετός κόσμος και μου είπε μπράβο που το σκέφτηκα, ενώ αρκετοί μου είπαν ότι με αυτή την δραστηριότητα τους σώζω από κόπο και χρόνο.  Υπήρξαν βέβαια και οι περιπτώσεις όπου αρκετοί παραξενεύτηκαν και διστάζουν, γιατί δεν με ξέρουν. Όποιοι πάντως με έχουν πάρει τηλέφωνο, με έχουν εμπιστευτεί και με παίρνουν ξανά. Κυρίως οι ηλικίες που εξυπηρετώ είναι από 50 και άνω αλλά δεν λείπουν και οι νεότεροι που με εμπιστεύονται. Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που με έχουν πάρει άνθρωποι τηλέφωνο και εκτός ωραρίου και μου ζήτησαν αν μπορώ να τους πάω φάρμακα που είχαν ανάγκη και το έχω κάνει. 

Είμαι ευχαριστημένος από την ανταπόκριση του κόσμου. Την υπηρεσία την προσφέρω με μόλις 2 ευρώ. Αυτή η δραστηριότητα είναι γνωστή σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Εγώ το είχα δει και στην Θεσσαλονίκη – οπού δούλευα και ως delivery – και στην Πάτρα. Το έψαξα περισσότερο και το έκανα και εγώ.

Ποιες περιοχές εξυπηρετεί: Αυτή τη στιγμή προσφέρω την υπηρεσία μόνο στο Αργοστόλι. Έχω τηλεφωνήματα και από χωριά. Το ξεκινάω όμως από εδώ και θα δούμε που θα πάει . 

Θέλω ο κόσμος να μην διστάσει. Να με πάρει τηλέφωνο και να με γνωρίσει και να βοηθήσω όπως μπορώ!




ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250