Εκπαιδευτική επίσκεψη στην ΑΕΝ και αρχαιολογικούς χώρους από το 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 10:59

Εκπαιδευτική επίσκεψη στην ΑΕΝ και αρχαιολογικούς χώρους από το 2ο Γυμνάσιο Αργοστολίου

Σύμφωνα με το Διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου κύριο Νίκο Βουτσινά στα πλαίσια του μαθήματος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, η Γ΄τάξη του Σχολείου επισκέφθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2013 την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων με συνοδούς καθηγητές την κ. Γερακίτη Βλασία, τον κ. Τσελέντη Διονύσιο, τον κ. Δέρβο Βάιο και τον κ. Κότσαρη Γεώργιο.

Οι μαθητές ενημερώθηκαν από τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Ρασσιά για τη λειτουργία της Σχολής και τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων της. Η επίσκεψη αυτή ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και ευχάριστη για τους μαθητές.

Για το λόγο αυτό, θέλουμε να ευχαριστήσουμε  την Διεύθυνση και το προσωπικό της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Ιονίων Νήσων.  

 Παράλληλα στο πλαίσιο του προγράμματος δράσης για το περιβάλλον και τον πολιτισμό  της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. «Παντέχνου πυρός σέλας –Λαμπερές Ιστορίες φωτιάς» που υλοποιείται σε συνεργασία με τις κατά τόπους εφορείες αρχαιοτήτων, οι μαθητές της Α’ Τάξης με συνοδούς τις καθηγήτριες που διδάσκουν ιστορία κα Κυπριώτου Διονυσία και κα Βανδώρου Σταυρούλα επισκέφθηκαν τους αρχαιολογικούς χώρους της Σάμης και ξεναγήθηκαν από το προσωπικό της ΛΕ΄ ΕΠΚΑ Ν. Κεφαλληνίας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την κ. Παπαφλωράτου που έχει την ευθύνη αυτού του προγράμματος, καθώς και τον κ. Καππάτο και την κ. Σπυράτου που μας  ξενάγησαν.


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250