Οι δραστηριότητες του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013 11:13

Οι δραστηριότητες του 2ου Γυμνασίου Αργοστολίου

Τη Δευτέρα 1 Απριλίου 2013 οι μαθητές της δευτέρας τάξης του Σχολείου μας στο πλαίσιο του μαθήματος της Τεχνολογίας πραγματοποίησαν τις παρακάτω διδακτικές επισκέψεις.Αρχικά, επισκέφτηκαν τα θερμοκήπια του Σ. Αμβροσιάτου όπου ενημερώθηκαν για τη λειτουργία τους και τις ιδιαίτερες δυσκολίες που παρουσιάζουν οι συγκεκριμένες καλλιέργειες ,καθώς και τα πλεονεκτήματα που παρέχει μια τέτοια επιχείρηση. Στη συνέχεια, επισκέφτηκαν το εργαστήριο ζαχαροπλαστικής του κ. Καππάτου στη ΒΙΠΕ Αργοστολίου ,όπου ξεναγήθηκαν στους χώρους του εργαστηρίου και συζήτησαν με τον ίδιο τον κύριο.

Καππάτο για τη λειτουργία του και την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Στο τέλος, επισκέφτηκαν το αεροδρόμιο. Εκεί, τους υποδέχθηκε η αερολιμενάρχης κ. Άννα Κουβαριτάκη, ξεναγήθηκαν στον πύργο ελέγχου και παρακολούθησαν τη διαδικασία προσέγγισης αεροπλάνου από την Αθήνα καθώς και την προσγείωσή του. Υπεύθυνη της οργάνωσης των εκπαιδευτικών επισκέψεων ήταν η καθηγήτρια της τεχνολογίας κ.Ε.Γεωργοπούλου και συνοδοί καθηγητές, οι υπεύθυνοι των τμημάτων, κ. Παγουλάτου Αλεξάνδρα, κ. Αξαμπανόπουλος Παναγιώτης και κ. Χαλιμούρδα Λαμπρινή.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον κ.Αμβροσιάτο , τον κ.Καππάτο και την κ.Κουβαριτάκη και το προσωπικό του αεροδρομίου για τη φιλόξενη υποδοχή των μαθητών μας και τις εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες και εμπειρίες που αποκόμισαν από αυτές τις διδακτικές επισκέψεις.

Ο Δ/ΝΤΗΣ

ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Ν.




00 inkefalonia general ad 300X250