Ρουχωτάς στον COSMOS 96,5: «Δίνουμε ζωή στον Θαλασσόμυλο με τις εκδηλώσεις» – Τι είπε για την τιμητική εκδήλωση για τον Σαράντη Αλιβιζάτο

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2022 20:40

Ρουχωτάς στον COSMOS 96,5: «Δίνουμε ζωή στον Θαλασσόμυλο με τις εκδηλώσεις» – Τι είπε για την τιμητική εκδήλωση για τον  Σαράντη Αλιβιζάτο

O ειδικός σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού του Δήμου Αργοστολίου Βίκτωρας Ρουχωτάς φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η Θέα» και μίλησε για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα, αλλά και για τον καλλωπισμό του Θαλασσόμυλου όπου αναμένεται να φιλοξενήσει εκδηλώσεις.

Θαλασσόμυλος και Φεστιβάλ Ροκ Μουσικής: «Ο Θαλασσόμυλος καθαρίστηκε. Ο καθαρισμός διήρκησε αρκετές μέρες. Ήταν κάτι το οποίο το πήρα πάνω μου, μετά από συζήτηση με τον Δήμαρχο. Τώρα στον Θαλασσόμυλο θα δώσουμε ζωή. Ξεκινάμε στις 25 και 26 με το 2ο Φεστιβάλ Ροκ Μουσικής στο Αργοστόλι. Είχε γίνει πέρυσι στο ΞΕΝΙΑ και πρόταση μου είναι από ‘δω και στο εξής να γίνεται στον Θαλασσόμυλο.  Την πρώτη μέρα θα έχουμε τοπικά ροκ συγκροτήματα και την δεύτερη μέρα θα έρθουν και τα «Μωρά στη Φωτιά»

Φεστιβάλ Κινηματογράφου “Kymata”: «Επίσης στον ίδιο χώρο θα γίνει και το τριήμερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Kymata. Το θέμα του φεστιβάλ είναι η Κεφαλονιά, δηλαδή ταινίες που έχουν γυριστεί στην Κεφαλονιά. Τις 2 πρώτες μέρες θα προβάλλονται ταινίες σε δύο διαφορετικά σημεία στον ίδιο χώρο. Θα υπάρχει και έκθεση ζωγραφικής και την τελευταία μέρα θα υπάρχει και συναυλία».

Προστασία Θαλασσόμυλου: «Το βράδυ υπάρχει φωτισμός στον χώρο για να υπάρχει προστασία. Θα μπορούσαμε να βάλουμε και κάμερες. Θεωρώ ότι θα υπάρξει σεβασμός και ο χώρος θα παραμείνει καθαρός και ήδη έχει αρχίσει να υπάρχει ενδιαφέρον και για άλλες εκδηλώσεις».

Εκδήλωση για τον Σαράντη Αλιβιζάτο: «Την τιμητική εκδήλωση για τον Σαράντη Αλιβιζάτο, την ετοιμάζουμε έναν ολόκληρο χρόνο. Αυτή η εκδήλωση θα γίνει στο ΞΕΝΙΑ  στις 31/8. Είχαμε βρεθεί πέρυσι με τον Σαράντη Αλιβιζάτο σε μια συναυλία που είχε κάνει με τον Άγγελο Ανδρεάτο και του είπα ότι θα θέλαμε να κάνουμε μια τιμητική εκδήλωση και δέχτηκε και από τότε εργαζόμαστε για αυτή την εκδήλωση. Είναι σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια. Θα συμμετέχουν αρκετοί καλλιτέχνες και το πρόγραμμα θα είναι πλούσιο. Θα δοθεί και μια τιμητική πλακέτα στον Σαράντη Αλιβιζάτο»


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250