Ρουχισμό για όλο το πλήρωμα του ΠΛΣ 118 της Λιμενικής Αρχής Κεφαλονιάς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 14:49

Ρουχισμό για όλο το πλήρωμα του ΠΛΣ 118 της Λιμενικής Αρχής Κεφαλονιάς

   Η γραμματεία πλωτών ΠΟΛ έχοντας σε προτεραιότητα το έμψυχο δυναμικό στο Λιμενικό Σώμα, εξασφάλισε ρουχισμό για όλο το πλήρωμα του ΠΛΣ118 της Λιμενικής Αρχής Κεφαλληνίας (μπλουζάκι Polo - καπελάκι). Μια συμβολική κίνηση καθότι το έργο και η προσφορά των συναδέλφων στην τοπική κοινωνία του νησιού είναι μεγάλη όπως αντίστοιχα συμβαίνει με όλα τα σκάφη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής, επιγραμματικά αναφέρουμε: προστασία θαλασσίων συνόρων, ασφάλεια πολιτών, ασφάλεια ναυσιπλοΐας, αστυνόμευση, προστασία θαλάσσιου περιβάλλοντος, αντιμετώπιση παράνομης αλιείας,  διασώσεις πολιτών, προσαράξεις σκαφών, διακομιδές ασθενών.

    Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα παιχνιδιών ''YOUPI'' από την Κεφαλονιά (εδώ) και τον ιδιοκτήτη κ. Βαγγέλη Αντωνέλο για την παροχή του ρουχισμού στην ομοσπονδία μας.

(Ένας πλωτατζής χρειάζεται κατά μέσο όρο 2-3 μπλούζες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επιχειρεί (ήλιος, αλάτι, νερό, φθορά υλικού), με αποτέλεσμα την περαιτέρω επιβάρυνση του οικονομικού-οικογενειακού του προϋπολογισμού).

.com/img/a/
Μέλος Γρ. Πλωτών Μέσων Νικόλαος Χατζηγεωργίου      -  Ιδιοκτήτης "YOUPI" Βαγγέλης Αντωνέλος

.com/img/a/

Πηγή :Γρ. Τύπου-Μέσων Ενημέρωσης Π.Ο.Λ.

www.omospondia.gr