Στις 15 Μαΐου ξεκινάει το δρομολόγιο Πεσσάδα - Ζάκυνθος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 10:19

Στις 15 Μαΐου ξεκινάει το δρομολόγιο Πεσσάδα - Ζάκυνθος

Αρκετές ειδήσεις έβγαλε κατά την τοποθέτησή της η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Ελπίδα Κατσαϊτη, στην χθεσινή σύσκεψη για τον Τουρισμό. Η κα Κατσαϊτη αρχικά έδωσε απαντήσεις στην ερώτηση των ταξιδιωτικών σχετικά με το δρομολόγιο Πεσσάδα - Ζάκυνθος ,τονίζοντας πως φέτος δεν θα καθυστερήσει όπως πέρσι που είχε πρόβλημα με τον νηογνώμονα και άρχισε τα δρομολόγια τέλος Ιουνίου, αλλά θα ξεκινήσει στις 15 Μαϊου. Ρεπορτάζ: Γώργος Χαλαβαζής Μάλιστα, επεσήμανε πως ενδεχομένως φέτος το πλοίο να διανυκτερεύει στη Ζάκυνθο και να ξεκινάει από εκεί το πρωινό δρομολόγιο για Κεφαλονιά. Παράλληλα, τόνισε πως υπάρχει σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο δρομολόγιο για τους Ζακυνθηνούς που θέλουν να έρθουν στο νησί, παρά για τους Κεφαλλονίτες που θέλουν να πάνε εκδρομή στη Ζάκυνθο.

Μονόδρομος μπροστά από το άγαλμα του Καββαδία

Εκτός των άλλων η κα Κατσαίτη τόνισε επίσης , αναφορικά με το θέμα του τουρισμού πως για την καλύτερη πρόσβαση και ασφάλεια των τουριστών που θα κατεβαίνουν από τα Κρουαζιερόπλοια, θα μονοδρομηθεί ο δρόμος μπροστά από το άγαλμα του Καββαδία έως το Λιμεναρχείο με τα αυτοκίνητα να έχουν μόνο μία κατεύθυνση (Από το Λιμεναρχείο προς το Μπαστούνι, ώστε οι τουρίστες να τα έχουν μπροστά τους και να τα βλέπουν). Όσοι οδηγοί θα θέλουν να πάνε προς το Λιμεναρχείο, θα κόβουν από τον δρόμο της ΑΕΝ.

Επίσης δήλωσε πως για μεγαλύτερη ασφάλεια, έχουν παραγγελθεί δύο σετ ελέγχου επιβατών (Μαγνητική Πύλη και έλεγχος χειραποσκευών) που θα τοποθετηθούν στο Μπαστούνι και εκεί που θα βγαίνουν οι λάντζες των Κρουαζιεροπλοίων.

Ακούστε την τοποθέτηση της κας Κατσαίτη


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250