3o Γυμνάσιο Αργοστολίου: Επίσκεψη στο ΚΠΕ Ιθάκης Πρόγραμμα «Ομηρική Ιθάκη: Το ταξίδι του Οδυσσέα»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 16 Μαΐου 2022 16:51

3o Γυμνάσιο Αργοστολίου: Επίσκεψη στο ΚΠΕ Ιθάκης Πρόγραμμα «Ομηρική Ιθάκη: Το ταξίδι του Οδυσσέα»

 Το διήμερο 9-10 Μαϊου 2022 οι μαθητές της Α’ Τάξης, Μαρίνα Βασιλάτου, Λουϊζα Γασπαράτου, Άννα Ζαμπέλη, Βασίλης Κουλουμπής, Παναγιώτης Κουταβάς, Αναστασία Λασκαράτου, Μαρίζα Μαντά, Γιώργος Μαρούλης, Μελίνα Μινέτου, Στέφανος Πολλάτος, Αριάδνη Πολλάτου, Ανδρέας Ρούσσος, Λάμπρος Νεύφυτος, Νίκος Σιμάτος με την συνοδεία της διευθύντριας του σχολείου κας Αλίκης Γαλιατσάτου και του καθηγητή κ. Δημοσθένη Κουλουμπή επισκέφθηκαν το Κέντρο Περιβαλοντικής Εκπαίδευσης Ιθάκης και παρακολούθησαν το πρόγραμμα «Ομηρική Ιθάκη: Το ταξίδι του Οδυσσέα».

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης:

1η ημέρα: Επίσκεψη στο Ναυτικό Μουσείο Σάμης, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Σάμης, στο Σπήλαιο Δρογκαράτης. Καλωσόρισμα της σχολικής ομάδας στο ΚΠΕ Ιθάκης, εγκατάσταση μαθητών στον ξενώνα. Δραστηριότητες στην αίθουσα του προγράμματος, προβολές.

2η ημέρα: Επίσκεψη στην Βόρειο Ιθάκη, Ιερά Μονή των Καθαρών, Ανωγή, Μενίρ, Σταυρός, Αρχαιολογικό μουσείο, Κιόνι.

υχαριστούμε του Υπευθύνους του ΚΠΕ Ιθάκης τον κ. Γεράσιμο Χάνο και την κα. Μίνα Παπούλια για την φιλοξενία και την άψογη οργάνωση του προγράμματος, τον κ. Μαρκέτο του Ναυτικό Μουσείου Σάμης και την κ. Ανδρεάτου απο το Αρχαιολογικό Μουσείο Σάμης για τις εξαίρετες παρουσιάσεις και ξεναγησεις, όπως και την Δήμο Σάμης για την ελεύθερη είσοδο στο σπήλαιο Δρογκαράτης.

Εικόνες στον παρακάτω σύνδεσμο του σχολείου  

http://3gym-argost.kef.sch.gr/wordpress/2022/05/16/kpeithakisa12022/

 




00 inkefalonia general ad 300X250