Σεμινάριο για την ανταγωνιστικότητα αγροτικών εκμεταλλεύσεων με γηγενείς ποικιλίες στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013 10:16

Σεμινάριο για την ανταγωνιστικότητα αγροτικών εκμεταλλεύσεων με γηγενείς ποικιλίες στο Αργοστόλι

Το Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας και Τροφίμων του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων διοργανώνει στην Κεφαλονιά σεμινάριο κατάρτισης με θέμα Βελτίωση της ανταγωνιστικότητας αγροτικών εκμεταλλεύσεων στις οποίες καλλιεργούνται γηγενείς ποικιλίες.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου και ώρα 18.30-20.30, στο Αργοστόλι, στο Τμήμα Τεχνολογίας Βιολογικής Γεωργίας & Τροφίμων (αίθουσα Β2, είσοδος από Βερόπουλο). Το σεμινάριο απευθύνεται σε γεωτεχνικούς, αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο που ευαισθητοποιείται στο ζήτημα της βελτίωσης της ανταγωνιστικότητας των αγροτικών εκμεταλλεύσεων στις οποίες καλλιεργούνται κυρίως γηγενείς ποικιλίες, γι' αυτό και η πρόσκληση είναι ανοικτή σε όλα τα μέλη και τους φορείς της τοπικής κοινωνίας. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Υπεύθυνος Σεμιναρίου: Παύλος Μπουχάγιερ, Επίκουρος Καθηγητής

Το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της Πράξης «Ανάδειξη του Τεχνολογικού Ιδρύματος Ιονίων Νήσων ως Διεθνούς Πόλου Εκπαίδευσης και Καινοτομίας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο-ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους.


Ετικέτες:


ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

00 inkefalonia general ad 300X250