Η ταξιδιωτική εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» στο Ληξούρι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2022 19:35

Η ταξιδιωτική εκπομπή «Κυριακή στο χωριό ξανά» στο Ληξούρι

Την ταξιδιωτική εκπομπή παραγωγής ΕΡΤ3 «Κυριακή στο χωριό ξανά» υποδεχόμαστε αυτή την εβδομάδα στο Ληξούρι.

 Στην εκπομπή αυτή πρωταγωνιστής παραμένει ο τόπος , οι άνθρωποι που το κατοικούν, οι ζωές τους, ο τρόπος που αναπαράγουν στην καθημερινότητα τους τις συνήθειες και τις παραδόσεις τους, όλα όσα έχουν πετύχει μέσα στο χρόνο κι όλα όσα ονειρεύονται.

Οι ένδοξες στιγμές αλλά και οι δύσκολες , τα ήθη και τα έθιμα, τα τραγούδια και τα γλέντια, η σχέση με το φυσικό περιβάλλον και ο τρόπος που αυτό επιδρά στην οικονομία του τόπου και στις ψυχές των κατοίκων.

Ο φυσικός πλούτος του , οι καινοτόμες δράσεις των κατοίκων , η γαστρονομία , η αγροδιατροφή και ο πρωτογενής τομέας είναι μερικά από τα θέματα που θα προβάλουν τον τόπο μας μέσα από μια εκπομπή που διαθέτει φαντασία, ευρηματικότητα, χιούμορ, υψηλή αισθητική, συγκίνηση και μια σύγχρονη τηλεοπτική γλώσσα, που ανιχνεύει και καταγράφει τη σχέση του παλιού με το νέο, από το χθες ως το αύριο κι από τη μία άκρη της Ελλάδας ως την άλλη.

Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την "Κυριακή στο χωριό ξανά" και τον παρουσιαστή Κώστα Ζαφειράκη με τους συνεργάτες του στο Ληξούρι , είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό !!

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Ληξουρίου 


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250