Ο Παναγής Ζαφειράτος στον COSMOS 96,5 για τα προβλήματα της Αγίας Ευφημίας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2022 12:19

Ο Παναγής Ζαφειράτος στον COSMOS 96,5 για τα προβλήματα της Αγίας Ευφημίας

Στον ραδιοφωνικό σταθμό COSMOS 96,5  και στην εκπομπή «Στα Υπόγεια είναι η θέα», φιλοξενήθηκε o Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ευφημίας Παναγής Ζαφειράτος .

Ο κ. Ζαφειράτος αναφέρθηκε στο έκτακτο Τοπικό συμβούλιο το οποίο συγκάλεσε για να ενημερωθούν όλοι οι επαγγελματίες της περιοχής για την πορεία των έργων στο Λιμάνι  της Αγίας Ευφημίας. « Έχω στείλει πρόσκληση σε όλους όσους  εμπλέκονται  σ αυτή τη δουλειά για να μας πούν πότε θα αρχίσει το έργο. Λένε ότι θα αρχίσει αυτές τις μέρες, δεν εμπιστεύομαι, ήταν να αρχίσει το Γενάρη, ήταν να αρχίσει τον Φεβρουάριο και φτάσαμε 15-20 Μαρτίου και ακόμη δεν έχει γίνει τίποτα. Σήμερα βλέπω να ασχολούνται κάποιοι με κάποια ψιλοπράγματα.» Ο κ. Ζαφειράτος είπε ότι σύμφωνα με την ενημέρωση που έτυχε από τον Δήμαρχο 30 Απριλίου το λιμάνι θα είναι έτοιμο, αλλά για τον ίδιο είναι λίγο αργά. Δήλωσε ότι η ανακοίνωση του κ. Αμούργη τον βρίσκει σύμφωνο και ήταν η αφορμή για να καλέσει έκτακτο Τοπικό Συμβούλιο. Αναφέρθηκε επίσης  στην ανάγκη να ενημερωθούν για τον Μύρτο και την ετοιμότητα που θα πρέπει να υπάρξει ενόψει της τουριστικής περιόδου. 

Τέλος ο κ. Ζαφειράτος αναφέρθηκε στις επιβαλλόμενες εργασίες  που πρέπει να γίνουν στο λιμάνι και στον  χρόνο υλοποίησης τους ,επισημαίνοντας την επικινδυνότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο λιμάνι με τις σιδερένιες βέργες που προεξέχουν του οδοστρώματος.

Ακολουθεί το ηχητικό της συνέντευξης.

 




00 inkefalonia general ad 300X250