Πραγματοποιήθηκε η 1η συγκέντρωση του τμήματος Αλληλεγγύης της Αδελφότητας Πειραιά - Τι συζητήθηκε

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2022 10:05

Πραγματοποιήθηκε η 1η συγκέντρωση του τμήματος Αλληλεγγύης της Αδελφότητας Πειραιά - Τι συζητήθηκε

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, η εθελοντική συμμετοχή μελών και φίλων της Αδελφότητας Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Πειραιά που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Προέδρου της Παύλου Σκλαβούνου και του Υπεύθυνου του Τμήματος Χρήστου Ριφιώτη, κατά την 1η συγκέντρωση του τμήματος Αλληλεγγύης της Αδελφότητας.

Επαγγελματίες υγείας όλων των ειδικοτήτων (ιατροί, νοσηλευτές, υγειονομικοί, επισκέπτες υγείας, τεχνολόγοι, μαίες, φοιτητές, σπουδαστές (κάποιοι εκ των οποίων ήταν ή είναι μαθητές του Προέδρου), συμμετείχαν στη συνάντηση που έλαβε χώρα το Σάββατο 12/3 στα γραφεία της Αδελφότητας στον 4ο όροφο, πάντα με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ενώ πολλοί Επαγγελματίες Υγείας που δεν μπόρεσαν να συμμετάσχουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ή κακών καιρικών συνθηκών, απέστειλαν μηνύματα συμπαράστασης και συμπαράταξης.

Παρών ήταν επίσης και ο Γ.Γ. του Ελληνο-Ουκρανικού Επιμελητηρίου κ. Γεράσιμος Μπουγάς που απηύθυνε θερμό χαιρετισμό, καθώς και ένα μέλος της πρώτης οικογένειας από την Ουκρανία που ήρθε στον Πειραιά.

Συζητήθηκαν εκτενώς όλες οι παράμετροι των δράσεων του Τμήματος, έγινε περαιτέρω προγραμματισμός και ετέθη χρονοδιάγραμμα των όσων σχεδιάζονται να γίνουν.

Ήδη ιατρός της ομάδας του Τμήματος Αλληλεγγύης προέβη την Πέμπτη 10/3 το απόγευμα στη λήψη των rapid τεστ της πρώτης οικογένειας που ήρθε στον Πειραιά, ο Πρόεδρος τους εξέτασε κλινικά, ενώ ήδη δόθηκαν και τα πρώτα φάρμακα, χορηγία των μελών της Αδελφότητας.

Για όλα όσα συμβαίνουν θα σας κρατούμε συνεχώς ενήμερους.




00 inkefalonia general ad 300X250