Εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους οι «Εκκλησιάζουσες»! (photos + video)

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 09 Μαρτίου 2013 12:54

Εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα τους οι «Εκκλησιάζουσες»! (photos + video)

Μια ευχάριστη έκπληξη και πραγματικά μια εξαιρετική δουλειά παρακολούθησαν όλοι όσοι βρέθηκαν χθες το βράδυ στην πρεμιέρα της κωμωδίας του Αριστοφάνη «Εκκλησιάζουσες» που παρουσιάστηκε από την ΚΕΔΗΚΕ και σίγουρα κέρδισε επάξια το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Κείμενο – εικόνες: Γιώργος Χαλαβαζής Οι "Εκκλησσιάζουσες" μια μία λέξη εντυπωσίασαν! Η παράσταση ήταν εξαιρετική και προσεγμένη σε όλα τα επίπεδά της, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και οι ερμηνείες όλων των ηθοποιών εντυπωσιακές σε σημείο που να ξεχνάς πως πρόκειται για ερασιτεχνικό σχήμα. Ειδικότερα στο τελευταίο μισάωρό της το θέατρο κόντεψε να... πέσει από τα γέλια των θεατών.

Πρόκειται για ένα έργο διαχρονικό που μιλάει για την σημερινή κρίση, τους πολιτικούς, τους πολίτες και την ανάγκη αλλαγής της καθημερινής μας πραγματικότητας, διακωμωδώντας με το γνωστό
Αριστοφανικό του χιούμορ, πρόσωπα και καταστάσεις.

Και αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους συντελεστές στον σκηνοθέτη Πάνο Βαρδάκο, τον Κώστα Χαριτάτο που επιμελήθηκε την μουσική που εκτελέστηκε άψογα από τους μουσικούς του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων και φυσικά στους ηθοποιούς και τους χορευτές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να βγάλουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στην παράσταση έπαιξαν και χόρεψαν οι εξής: Μαριέττα Μουρελάτου, Γιώτα Μιχάλη, Χριστίνα Μαγουλά, Νινέτα Ραζή, Βάσια Σαρβάνη, Ελένη Μεσολωρά, Τερέζα Φορέστη, Δέσποινα Αλεντά, Κατερίνα Σβορώνου, Σίσση Ρετσέλη, Αννα Ζουράρη, Λούκας Νιφοράτος, Ανδρέας Βικάτος, Τάσος Μπεκατώρος, Γιάννης Νεόφυτος, , Διονύσης Θωμάτος, Τάσος Παπαθεοδωρόπουλος, Ηλίας Καρόγλας, Παναγής Λουκάτος.

Το έργο θα συνεχίσει να παίζεται 9-10 & 11 Μαρτίου στις 8.30 μ.μ, και πραγματικά αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσετε... σίγουρα θα περάσετε ένα ευχάριστο δίωρο!

Δείτε παρακάτω αποσπάσματα από την παράσταση και φωτογραφίες

https://www.youtube.com/watch?v=1XtZcJF-fbM
https://www.youtube.com/watch?v=3rghmGu-fls
https://www.youtube.com/watch?v=dBfSbV4YFyY
https://www.youtube.com/watch?v=pJezpjFmtkk


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250