Με πολύ κέφι , χορό και τραγούδι η εκδήλωση του ΚΑΠΗ στο Αργοστόλι

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 11:03

Με πολύ κέφι , χορό και τραγούδι η εκδήλωση του ΚΑΠΗ στο Αργοστόλι

Μια πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση διοργανώθηκε χθες με αφορμή την τσικνοπέμπτη αλλά και τη σημερινή παγκόσμια ημέρα της γυναίκας από το Κέντρο Ανοιχτής Προστασίας Ηλιωκιωμένων  (ΚΑΠΗ) Αργοστολίου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα όπου τα μέλη του ΚΑΠΗ τίμησαν τη γυναίκα για τους αγώνες της στην πορεία των χρόνων με ποιήματα και απαγγελίες, ενώ η χορωδία υπό το πρόσταγμα του Βασίλη Καλογηράτου ερμήνευσε αποκριάτικα θεατρικά κομμάτια.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε έως αργά το βράδυ καθώς το άφθονο κρασί και τα γεύματα αλλά και οι σπιτικές λειχουδιές από τις κυρίες του ΚΑΠΗ ανέβασαν στο απόγειο τη διάθεση των παρευρισκόμενων οι οποίοι τραγούδησαν με την ψυχή τους μαζί με την ορχήστρα του Μάκη Γεωργόπουλου.

Στην εκδήλωση, στην οργάνωση της οποίας πρωτοστάτησε η Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κυρία Άννα Ζαπάντη, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος του ΟΚΑΠ κύριοι Διονύσης Κοκκόσης και Παναγής Βανδώρος.

Όπως μαθαίνουμε τα μέλη και οι φίλοι του ΚΑΠΗ πέρασαν τόσο όμορφα που στο τέλος της βραδιάς τραγουδούσαν με νόημα «Να μην τέλειωνε ποτέ η ώρα ετούτη θεέ μου» και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 18.00  στο «Μύθο» στα Τραυλιάτα για τον αποκριάτικο χορό.

Χρήστος Λαμπράκης


Ετικέτες:


00 inkefalonia general ad 300X250